LFF skirs stipendiją LSU futbolo specializacijos studentams | KaunoDiena.lt

LFF SKIRS STIPENDIJĄ LSU FUTBOLO SPECIALIZACIJOS STUDENTAMS

  • 0

Lietuvos sporto universitetas (LSU) pasirašė paramos sutartį su Lietuvos futbolo federacija (LFF), kuri įsipareigojo skirti stipendiją LSU Treniravimo sistemų studijų programos futbolo specializacijos studentams.

Sutartį savo parašais įtvirtino LSU rektorė Diana Rėklaitienė ir LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

„Kaip ir kiekvienais metais, norime paskatinti LSU specializantus, kurie savo ateitį mato futbole – vadyboje, organizacinėje veikloje ar treniravime. Su Universitetu turime pasirašę bendradarbiavimo sutartį, plėtojame partnerystę ir kalbamės apie kurso atnaujinimą.

Nuolat ieškome naujų žmonių ir išteklių, kviečiamės tiek LSU, tiek užsienio lektorius ir tas bendradarbiavimas yra labai svarbus sklandžiam darbui“, – mintimis apie partnerystę su LSU dalijosi E. Stankevičius.

LFF šia sutartimi įsipareigojo futbolo specializantams bendrai skirti 2600 eurų paramą.

„Jau dirbame ir ateityje tik dar labiau dirbsime bandydami atnaujinti LSU futbolo specializaciją. LFF yra organizacija, kuri turi savo mokymo programas, savo viziją, todėl mes tikrai negalime ruošti studentų to nesusiderinę su Tarptautinės futbolo federacijos (FIFA) reikalavimais.

Labai svarbu pažymėti, kad mūsų Treniravimo sistemų studijų programos futbolo specializaciją baigę studentai įgyja B kategorijos trenerio licenciją, o tai leidžia iškart įsitraukti į treniravimo veiklą“, – kalbėjo LSU rektorė D. Rėklaitienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS