Lietuvos futbolo rinktinė atvyko į Lenkiją | KaunoDiena.lt

LIETUVOS FUTBOLO RINKTINĖ ATVYKO Į LENKIJĄ

  • 0

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė pradėjo paskutinę treniruočių stovyklos dalį. Sekmadienio ryte išvykę iš Maskvos, perpiet lietuviai pasiekė Lenkiją, kur birželio 12 dieną žais kontrolines rungtynės su šios šalies rinktine.

Lenkams tai bus palydos į pasaulio futbolo čempionatą. Lietuviai kaimynus išlydėjo ir į 2016 metų Europos čempionatą. Tąsyk mačas baigėsi be įvarčių 0:0.

Lietuvos rinktinė sekmadienio vakarą surengs pratybas Varšuvos „Polonia“ stadione, o jau pirmadienį treniruosis „PGE Narodowy“ stadione, kuriame antradienį ir vyks rungtynės. Jis talpina apie 57 tūkstančius žiūrovų.

Lenkija, besirengdama planetos pirmenybėms, sužaidė vienerias draugiškas rungtynes - 2:2 su Čilės rinktine. Lenkai po Roberto Lewandowskio ir Piotro Zielinskio įvarčių pirmavo 2:0, tačiau persvaros neišsaugojo.

Lietuvos rinktinė būsimajame mače versis be sekmadienį gimtadienį švenčiančių Artūro Žulpos ir Manto Kuklio, kurie turėjo grįžti į Kazachstaną ir prisijungti prie savo klubų.

Lenkijos rinktinė šiuo metu Tarptautinės futbolo federacijos (FIFA) reitinge užima aštuntąją vietą, o komandos sudėtyje daugybė žvaigždžių: Miuncheno „Bayern“ puolėjas Robertas Lewandowski, Dortmundo „Borussia“ gynėjas Lukaszas Piszczekas, Turino „Juventus“ vartų sargas Wojciechas Szczesny, „Wolfsburg“ saugas Jakubas Blaszczykowski ir „Napoli“ puolėjas Arkadiuszas Milikas.

Lenkijos ir Lietuvos rinktinių rungtynės antradienį prasidės 19 val. (Lietuvos laiku).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS