Lietuvos studentų futbolo lygos prezidentui ir jubiliatui P. Grigoniui – LFF ordinas | KaunoDiena.lt

LIETUVOS STUDENTŲ FUTBOLO LYGOS PREZIDENTUI IR JUBILIATUI P. GRIGONIUI – LFF ORDINAS

  • 1

Antradienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) būstinėje Vilniuje buvo pagerbtas Povilas Grigonis, kuris kovo 10 dieną pažymėjo 80-ies metų jubiliejų. Lietuvos studentų futbolo lygos prezidentas už ilgamečius nuopelnus buvo apdovanotas LFF I laipsnio ordinu.

Paak LFF pranešimo, P. Grigonį pasveikino LFF prezidentas Edvinas Eimontas, generalinis direktorius Nerijus Dunauskas, LSFL generalinis sekretorius ir treneris Vytautas Jančiauskas, KAFF prezidentas Romanas Levinskas ir valdybos nariai Romas Pikčilingis, Sergėjus Sliva, Edmundas Zienius bei du jubiliato bendražygiai - Romualdas Biliūnas ir Algirdas Vosylius.

Kaunietis P. Grigonis beveik keturis dešimtmečius žaidė ir treniravo Kauno futbolo komandas. 1986 m. jo vadovaujama Kauno „Banga" tapo Lietuvos čempione. Gabiausi P. Grigonio auklėtiniai vėliau atstovavo legendiniam Vilniaus „Žalgiriui" ir Lietuvos nacionalinei rinktinei.

Jubiliatas pasižymėjo ne tik futbolo aikštėje, bet ir akademine veikla - daug metų dėstė Kauno politechnikos institute (dabartinis Kauno technologijos universitetas). 1999 metais jis buvo vienas iš Lietuvos studentų futbolo lygos įkūrėjų, o nuo 2006 m. - lygos prezidentas.

GALERIJA

  • Lietuvos studentų futbolo lygos prezidentui ir jubiliatui P. Grigoniui – LFF ordinas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zivinm,gz.

zivinm,gz .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS