M. Traore treniruotis galės po dviejų savaičių | KaunoDiena.lt

M. TRAORE TRENIRUOTIS GALĖS PO DVIEJŲ SAVAIČIŲ

  • 0

Supertaurėje pergalingą įvartį įmušęs, titulą Vilniaus „Žalgiriui“ padovanojęs ir „Trakus“ be trofėjaus palikęs Mahamane‘as Traore jau netrukus prisijungs prie bendrų komandos treniruočių.

Iš Prancūzijos aukščiausiosios lygos „Nice“ klubo į Vilnių atvykęs saugas iš Malio sužaidė kontrolines rungtynes su Talino „Flora“, o Supertaurės dvikovoje žengė į aikštę po keitimo ir pelnė pergalingą įvartį. Visgi pastarajame mače futbolininkas patyrė traumą bei iškrito iš rikiuotės, į kurią grįš jau netrukus.

„Mahamane‘as gavo traumą Supertaurės rungtynėse. Futbolininkui buvo atlikti visi tyrimai ir gydymai, o dabar beliko tik aktyvi reabilitacijos fazė. Futbolininkas anksčiau gydėsi ir sportavo pagal individualią programą, o po dviejų savaičių jis galės treniruotis su komanda“, – M.Traore situaciją apžvelgė „Žalgirio“ kineziterapeutas Dainius Pavilonis. Artėjančias rungtynes Lietuvos čempionai žais kitą trečiadienį, balandžio 19-ąją dieną. Vilniečiai 7-ajame A lygos ture susigrums su antroje turnyro lentelės vietoje žengiančia Marijamolės „Sūduva“. Mačo LFF stadione pradžia – 20 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS