Pajūrio derbyje „Atlantas“ sieks antrosios pergalės čempionate | KaunoDiena.lt

PAJŪRIO DERBYJE „ATLANTAS“ SIEKS ANTROSIOS PERGALĖS ČEMPIONATE

  • 0

Lietuvos futbolo A lygos pirmenybės įsibėgėja. Jau šį savaitgalį startuos penktasis čempionato turas. Futbolo gerbėjų laukia nemažai įdomių akistatų - Kaune santykius aiškinsis abi laikinosios sostinės ekipos, Vilniuje susitiks praėjusių metų aukso ir sidabro medalių laimėtojai, o Klaipėdoje įvyks pirmasis šiame sezone Vakarų Lietuvos derbis tarp „Palangos“ ir Klaipėdos „Atlanto“ komandų.

Artėjant šeštadienio rungtynėms, mintimis apie varžovus pasidalino Klaipėdos „Atlanto“ komandos saugas Vilius Armanavičius, dar prieš mačą su „Žalgiriu“ treniruotės metu patyręs nesunkią čiurnos traumą, tačiau į aikštę žengęs nuo pirmųjų minučių.

- Viliau, prieš ketvirto turo rungtynes su „Žalgiriu“ patyrei traumą, tačiau žengei į aikštę startinėje sudėtyje. Kokia yra tavo savijauta, ar esi pasiruošęs šeštadienio rungtynėms?, - atlantas.lt paklausė žaidėjo.

- Taip, paskutinėje treniruotėje prieš rungtynes patyriau dešinės čiurnos traumą. Šiuo metu dar jaučiu nedidelį skausmą, bet iki šeštadienio dar yra laiko. Manau, kad rungtynėms būsiu pasiruošęs visu šimtu procentu ir galėsiu žengti į aikštę nuo pirmų minučių.

- Komanda sezoną pradėjo pergale, tačiau po to sekė trys pralaimėjimai. Kokios nuotaikos komandos rūbinėje, ar nesėkmės nepaveikė psichologiškai?

- Kaip po pergalių negali užmigti ant laurų, taip ir po patirtų pralaimėjimų juos turi palikti praeityje, padaryti tam tikras išvadas ir treniruotėse dirbti su dviguba jėga. Nuotaikos tikrai yra pakankamai geros, nors ir patys suprantame, kad trys taškai per keturias rungtynes yra tikrai ne tas rezultatas, kurio norėjome. Bet žaidėme su labai pajėgiomis komandomis, vienais iš čempionato favoritų, todėl tikiu, kad jau šį šeštadienį galime iškovoti antrą pergalę ir įsirašyti dar tris taškus į savo sąskaitą.

- Savaitgalį laukia pirmasis šiame sezone Vakarų Lietuvos derbis ir rungtynės prieš „Palangą“. Kokie komandos tikslai šiam mačui?

- Šios rungtynės mums labai svarbios. Kaip bebūtų, tai yra Vakarų Lietuvos derbis. Manau, kad vienintelis mus tenkinantis rezultatas yra pergalė, todėl aikštėje padarysime viską, kad ją pasiektume.

- Būsimų varžovų startas čempionate nebuvo labai sėkmingas. Kaip įvertintum „Palangos“ žaidimą ir ko reikės, kad pavyktų pasiekti teigiamą rezultatą?

- Varžovų sezono startas buvo labai panašus į mūsų. Tai atsispindi ir turnyrinėje lentelėje. Palangos komandos tikrai nenuvertiname - jie turi potencialo ir manau, kad sezono pabaigoje jie turnyrinėje lentelėje bus aukščiau, nei yra dabar. Bet jei laikysimės žaidimo plano, kaip tai darėme pirmojo turo rungtynėse, jei sugebėsime kietai žaisti dvikovose vienas prieš vieną, greitai išeisime į atakas, tai turėtų būti mūsų raktas į pergalę. Žinoma, energijos labai prideda ir ištikimiausių sirgalių palaikymas, kuris mums yra labai svarbus.

Rungtynės tarp „Palangos“ ir „Atlanto“ vyks šį šeštadienį Klaipėdos miesto dirbtinės dangos stadione. Rungtynių pradžia - 13 valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS