R. Lewandowskis neįmušė baudinio, Lenkija liko be pergalės | KaunoDiena.lt

R. LEWANDOWSKIS NEĮMUŠĖ BAUDINIO, LENKIJA LIKO BE PERGALĖS

Vienas geriausių pasaulio puolėjų Robertas Lewandowskis vis dar lieka be įvarčių pasaulio čempionatuose, o Lenkijos rinktinė lieka be taškų turnyro Katare F grupėje. Pirmąjį mačą mūsų kaimynai baigė lygiosiomis su Meksikos ekipa.

 

34-erių R.Lewandowskis galėjo padovanoti pergalę lenkams ir nutraukti iškart kelias nesėkmingas serijas. Tačiau "Barcelona" klubo žvaigždė 56-ąją min. nerealizavo jo paties uždirbto 11 m baudinio. Puolėjo smūgį atrėmė patyręs meksikiečių vartininkas - 37-erių Guillermo Ochoa.

Tai buvo jau antrasis iš eilės R.Lewandowskio nerealizuotas 11 m baudinys. Prieš tai jis suklydo Ispanijos čempionato rungtynėse su "Almeria" ekipa. Įdomu, kad puolėjas per karjerą mušė 80 baudinių, iš kurių realizavo net 71. Savo ruožtu, Lenkijos rinktinė tapo pirmąja pasaulio čempionatų dalyve, neįmušusia trijų 11 m baudinių iš eilės. Šis prakeiksmas tęsiasi nuo pat 1978-ųjų planetos pirmenybių.

Šis epizodas buvo pavojingiausias startiniame mače, tačiau Meksikos futbolininkai buvo surezgę ne vieną aštrų išpuolį.

Antrajame ture Lenkijos rinktinės laukia akistata su milžinišką įkvėpimą po pergalės prieš Argentinos ekipą pajutusiais Saudo Arabijos futbolininkais. Kalbama, jog pastarieji vien už laimėjimą prieš argentiniečius gaus net po 2,5 mln. eurų premijas.

 

GALERIJA

  • R. Lewandowskis neįmušė baudinio, Lenkija liko be pergalės
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS