Salės futbolo gėda: po pralaimėto finalo – daužyti varžovams langų | KaunoDiena.lt

SALĖS FUTBOLO GĖDA: PO PRALAIMĖTO FINALO – DAUŽYTI VARŽOVAMS LANGŲ

  • 3

„Niekaip negalime pateisinti tokio elgesio“, – pareiškė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Edgaras Stankevičius, komentuodamas salės futbolo žaidėjo Beno Spietinio išsišokimą.

Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgirio“ klubas kreipėsi į LFF, Salės ir paplūdimio futbolo asociaciją ir futbolo bendruomenę dėl chuliganiško Jonavos „Vikingų“ žaidėjo B. Spietinio elgesio.

Kauniečiai ir jonaviškiai varžėsi Lietuvos salės futbolo A lygos čempionato finale. Mačą iki trijų pergalių 2:1, 5:2 ir 8:4 laimėjo žalgiriečiai.

Niekaip negalime pateisinti tokio elgesio.

Balandžio 3-iosios vakarą B. Spietinis iš Jonavos atvyko į Kauną ir užsipuolė čia gyvenančius „Kauno Žalgirio“ salės futbolininkus brazilus – žaidėjai buvo užgauliojami žinutėmis ir kviečiami santykių išsiaiškinti į lauką, o šiems nereagavus – išdaužti buto langai, apspardytos ir apspjaudytos durys.

„Kauno Žalgirio“ teigimu, B. Spietinis veikė ne vienas. Klubas kreipėsi į policiją, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Jonavos komandos žaidėjo veiksmų.

LFF informavo, kad B. Spietinis suspenduotas neribotam laikui, taip pat pašalintas iš Lietuvos salės futbolo rinktinės, kuri ruošiasi tarptautinėms rungtynėms su čekais.

Jonavos klubas pareiškė, kad, pasibaigus varžybų sezonui, už žaidėjus neatsako, tačiau neigiamai vertina ir smerkia agresyvų elgesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Na brol

Manau, kad tokia “geniali mintis” galėjo kilti tik azoto prisiuosčiusiam “kaimo japui”. Sunku jam dabar bus per Kauną pravažiuoti, o juo labiau į miestą užsukti, nes snukį jau visi pažįsta ir tikrai atsiras miesto futsal patriotų, kurie “paaiškins”, kad jis buvo neteisus - labai neteisus.

Rita

Kokie futsal vadovai, tokie ir žaidėjai.

Tiesa

Veike tai ne vienas, o keli, tai kodėl tik vienam atsakomybę? Ir kas antras, gal vikingų vadovas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS