“Trakų” naujokas nori pasižymėti kiekviename mače | KaunoDiena.lt

“TRAKŲ” NAUJOKAS NORI PASIŽYMĖTI KIEKVIENAME MAČE

  • 0

Prieš tris savaites į Lietuvą atvykęs armėnų kilmės rusas Davidas Aršakianas po 24 valandų įmušė pirmąjį įvartį vilkėdamas „Trakų“ marškinėlius. Po savaitės kamuolį iš vartų tinklo traukė „Stumbro“ vartininkas, o vėliau ir Suvalkų „Wigry“ vartų sargas.

„Apie Lietuvos futbolą nežinojau, tai ką pamačiau mane nustebino. Negalėjau įsivaizduoti, kad Lietuvoje toks didelis dėmesys skiriamas komandiniam žaidimui, mąstymui. Mane tai žavi, tikiu, kad tas protingas žaidimas čempionate mums padės iškovoti daug pergalių“, – pasakojo D.Aršakianas, kurio pirmoji pažintis su Lietuvos futbolu įvyko dar 2012 metų spalio mėnesį.

Tuo metu Jerevane viešėjęs Panevėžio „Ekranas“ su dabartiniu „Trakų“ vyriausiuoju treneriu Valdu Urbonu, žaidė draugiškas rungtynes su vietos „Mika“ klubu ir jam pralaimėjo 0:2. Besibaigiant rungtynėms, D.Aršakianas po kampinio galva nukreipė kamuolį į panevėžiečių vartus.

Prieš etapą Jerevane, „Trakų“ naujokas metus praleido Sankt Peterburgo „Zenit“ devyniolikmečių komandoje. Kaip pats sako, visose komandose jis turėdavo vienintelį tikslą – mušti įvarčius.

„Nenoriu spėlioti, kiek čia įmušiu, tačiau aišku turiu tikslą įmušti kiekvienose rungtynėse. Esu puolėjas, todėl komandai privalau padėti mušdamas įvarčius“, – sakė D.Aršakianas, kuris tapo trečiuoju „Trakų“ naujoku prieš artėjantį 2015 metų čempionatą.

Prieš tai sutartis su klubu pasirašė Marius Rapalis ir Edvardas Gaurilovas.

„Džiaugiuosi patekęs į kolektyvą, kuriame lengva pritapti. „Trakai“ pasižymi ypatingu draugiškumu, čia aš jau dabar jaučiuosi savas“, – pasokojo futbolininikas, kuris su komanda paskutines priešsezonines rungtynes žais vasario 21 dieną Vilniuje su Utenos „Uteniu“, o naująjį sezoną pradės Klaipėdoje, rungtynėmis vasario 28 dieną su vietos „Atlantu“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS