Vilniaus žalgiriečiai priėmė neeilinį iššūkį | KaunoDiena.lt

VILNIAUS ŽALGIRIEČIAI PRIĖMĖ NEEILINĮ IŠŠŪKĮ

  • 0

Revanšui prieš Klaipėdos „Atlantą“ besiruošiantys Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai po treniruotės priėmė neeilinį iššūkį.

Du žalgiriečiai – Egidijus Vaitkūnas bei Georgas Freidgeimas – gavo netikėtą užduotį. Gynėjai turėjo įveikti ne tik alinantį karštį, bet ir įbėgti su kamuoliais į didingą Gedimino kalną.

Tai nebuvo pirmas kartas, kai Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai bandė pritaikyti futbolo žinias neįtikėtinoms užduotims. Praėjusio „Žalgirio“ iššūkio metu Serge‘as Nyuiadzi ir Jakubas Wilkas nepabijojo užlipti ant Lietuvos futbolo federacijos stogo bei pabandė nuo jo pataikyti kamuolį į vartus.

Šį kartą E. Vaitkūnas ir G. Freidgeimas turėjo pasitikėti ne tik savo greičiu, tačiau ir kamuolio valdymo savybėmis bei ištverme. Kepinant beveik 35 laipsnių karščiui žalgiriečiai varžėsi, kuris greičiau su kamuoliu užbėgs į Gedimino kalną.

Greitesnis buvo ir antrojo „Žalgirio“ iššūkio nugalėtoju tapo Egidijus Vaitkūnas, kuris po rungties kukliai teigė, kad darbai kalba patys už save.

„Bebėgdamas dar sustojau su turistais pakalbėti. Paprašė parodyti kamuolį, ar jis yra originalus“, - geros nuotaikos nestokojo gynėjas.

Sėkmingai įveikę originalią užduotį žalgiriečiai toliau kibo į darbus ir ruošiasi artėjančiai „SMScredit.lt A lygos“ dvikovai su Klaipėdos „Atlantu“, kurioje netruks nei karštų emocijų, nei atkaklios kovos dėl trijų taškų. Komandų susitikimas Vilniuje vyks rugpjūčio 24 dieną 19:30 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS