Vilniaus „Žalgirio“ vartus ir toliau gins A. Vitkauskas | KaunoDiena.lt

VILNIAUS „ŽALGIRIO“ VARTUS IR TOLIAU GINS A. VITKAUSKAS

  • 0

Ruošiantis naujajam sezonui Lietuvos futbolo čempioną Vilniaus „Žalgirio“ klubą pasiekė puiki žinia: komandos vartus ir toliau gins Armantas Vitkauskas, informuoja klubo svetainė internete. Su 26-erių vartininku pasirašyta ilgalaikė sutartis.

A. Vitkauskas sostinės ekipai atstovauja jau nuo 2012 metų, o per ketverius sezonus sužaidė 131 rungtynes, kurių metu visuose turnyruose praleido vos 80 įvarčių, o savo vartus išsaugojo „sausus“ net 62-uose mačuose. Po sėkmingo 2015 metų sezono žalgirietis savo ateitį dar labiau susiejo su klubu.

„Labai džiaugiausi, kad pavyko pratęsti sutartį su „Žalgiriu“, o susitarti dėl bendros ateities nebuvo sunku. Tiek aš, tiek klubas parodėme norą kartu tęsti pradėtus darbus, todėl džiugu, kad nekilo jokių nenumatytų kliūčių, o aš ir toliau ginsiu komandos garbę“, - džiaugėsi A. Vitkauskas.

Vartininkas teigė, kad „Žalgiryje“ praleisti ketveri metai buvo sėkmingi tiek jam, tiek ir komandai: „Todėl kartu su klubo vadovais ir nusprendėme toliau tęsti bendradarbiavimą. Jaučiu, kad kiekvienais metais atstovaudamas „Žalgiriui“ žengiu į priekį. Galbūt ne itin dideliais žingsniais, bet kiekvienose rungtynėse vis tobulėju, o man, kaip futbolininkui, tai yra labai svarbu.“

Nuo 2012-ųjų vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius A. Vitkauskas kartą laimėjo „SMScredit.lt A lygos“ sidabrą, tris kartus iš eilės tapo Lietuvos čempionu. Taip pat futbolininkas kartu su komanda tris kartus džiaugėsi Lietuvos futbolo federacijos supertaure ir rekordinius keturis kartus iš eilės iškovojo LFF taurę.

„Džiugiausios akimirkos, kurias patyriau per šiuos metus, buvo iškovoti visi šie trofėjai. Kiekvienas iš jų man yra labai brangus, tačiau noriu pasiekti dar daugiau. Visų mūsų svajonė yra patekti į kurio nors iš Europos klubų turnyro grupių etapą. Ateityje būtent tai ir stengsimės įgyvendinti“, - žadėjo A. Vitkauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS