Vilniaus „Žalgiris“ palypėjo į trečiąją vietą A lygoje | KaunoDiena.lt

VILNIAUS „ŽALGIRIS“ PALYPĖJO Į TREČIĄJĄ VIETĄ A LYGOJE

  • 0

Antruoju laimėjimu iš eilės „Optibet A lygoje“ džiaugėsi titulą ginantis čempionas Vilniaus „Žalgiris“. 4-ojo turo rungtynėse namuose sostinės klubas nugalėjo čempionato debiutantus Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ futbolininkus – 2:0 (1:0).

Šį kartą strategas Vladimiras Čeburinas nuo pirmųjų minučių kairiajame krašte išleido Ovidijų Verbicką, o ne Hugo Videmontą. Jau pačioje dvikovos pradžioje Lietuvos rinktinės saugo smūgiuotą kamuolį atrėmė Ignas Plūkas.

Kėlinio viduryje O.Verbickas vėl mušė grėsmingai – kamuolys skriejo visai šalia virpsto ir skersinio sandūros. 32-ąją minutę žalgiriečiui pavyko pasižymėti: pirmą įvartį „Žalgiryje“ futbolininkas pelnė po Manto Kuklio pakelto kampinio.

Reikia pripažinti, kad „Hegelmann Litauen“ futbolininkai per pirmąsias 45 minutes pasirodė solidžiai. Vilniaus klubui daug problemų kėlė kartvelas Levanas Mačarašvilis, o darbo turėjo tiek Edvinas Gertmonas, tiek gynėjai.

Iš karto po pertraukos sostinės komanda padvigubino rezultatą – po keitimo aikštėje pasirodžiusiam H.Videmontui prireikė vos keliolikos sekundžių, kad iš maždaug 18 metrų nepriekaištingai smūgiuotų pažeme. Tai buvo antrasis prancūzo įvartis šiame „Optibet A lygos“ sezone.

Likęs rungtynių laikas tebuvo tik formalumas: Andriaus Skerlos kariauna surengė vos porą aštresnių išpuolių, savo ruožtu, svečius po H.Videmonto smūgio nuo trečiojo įvarčio išgelbėjo sėkmingai sužaidęs I. Plūkas.

„Žalgiris“ savo sąskaitoje po trijų mačų turi 7 taškus, o „Hegelmann Litauen“ ekipa pralaimėjo visas trejas šio sezono rungtynes.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS