Žaidimu nepatenkintas M. Čepas: turime susimąstyti | KaunoDiena.lt

ŽAIDIMU NEPATENKINTAS M. ČEPAS: TURIME SUSIMĄSTYTI

  • 0

Antradienį į LFF taurės ketvirtfinalį po atkaklios kovos su Kretingos „Minija“ žengę „Kauno Žalgirio“ futbolininkai ir treneriai džiaugėsi tik dėl kelialapio į kitą etapą, bet ne dėl žaidimo. Pergalė rezultatu 2:1 leido žengti tolyn, tačiau pasirodymas nuvylė tiek komandos kapitoną Liną Pilibaitį, tiek trenerį Mindaugą Čepą.

„Buvo kovingos rungtynės. Kretinga gerai gynėsi, žaidė kontratakomis ir gerai, kad mums pavyko pergalingai viską užbaigti. Tai buvo tikrai sunkios rungtynės. Manau, kad šiek tiek neįvertinome varžovų, nes ir rezultatas tai parodo. Kai likome dešimtyje, svarbiausia buvo įmušti įvartį ir apsiginti, daugiau kažko specifinio tikrai nebuvo“, – po rungtynių zalgiris.lt teigė 34-erių futbolininkas.

Manau, kad šiek tiek neįvertinome varžovų, nes ir rezultatas tai parodo

L.Pilibaičiui rungtynės Kretingoje buvo simbolinės – tai jo gimtasis miestas. Pasak žaidėjo, sugrįžimas buvo smagus.

„Tikrai labai smagu. Atvažiavo tėveliai ir draugai, kurie palaikė „Kauno Žalgirį“. Tikrai buvo labai malonu“, – tikino kretingiškis.

Paklaustas, kokius tikslus komanda kelia LFF taurės turnyre komandos kapitonas į priekį toli nesižvalgė ir sakė, kad dabar svarbiausios artimiausios rungtynės.

„Dabar svarbiausia bus patekti į pusfinalį“, – nedaugžodžiavo L.Pilibaitis.

Vyriausiasis komandos treneris M.Čepas po rungtynių taip pat nebuvo sužavėtas savo ekipos pasirodymu.

„Rezultatas tenkina, bet rungtynių eiga tikrai ne. Gerai, kad viskas baigėsi taip, nes galėjome prisidirbti dar daugiau reikalų. Taurė yra tos rungtynėse, kuriose negali suklysti, nes jos susideda iš vienų rungtynių. „Minija“ davė tikrai rimtą kovą, pagarba jiems, o mums reikia susimąstyti.

Jei mes galvojame, kad galime sužaisti puse kojos, mes klystame. Turbūt ir aš kažkur neprisibeldžiau iki žaidėjų pasąmonės, bet gerai, kas gerai baigiasi. Apie rungtynes sunku kalbėti, bet mes nebuvome aštrūs ir mums visko trūko. Vis tik, manau, kad viskas prasideda galvose“, – pasakojo strategas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS