„Žalgiris“ pasirašė sutartį su T. Pukhovu | KaunoDiena.lt

"ŽALGIRIS" PASIRAŠĖ SUTARTĮ SU T. PUKHOVU

  • 0

Vilniaus „Žalgirio“ garbę nuo šiol gins saugas iš Rusijos Timuras Pukhovas. Saugas pasirašė sutartį su sostinės klubu ir tapo pilnaverčiu komandos nariu.

20-metis ekipos naujokas yra Maskvos CSKA klubo auklėtinis ir šios ekipos sistemoje tobulėjo nuo 14 metų. Į Lietuvą T. Pukhovas atvyko prasidėjus pasiruošimui ir paliko puikų įspūdį tiek treniruotėse, tiek rungtynėse. Jis po kartą siuntė kamuolį į vartus akistatose su Rygos RFS ir Lietuvos U-18 rinktine.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie „Žalgirio“. Jau spėjau susipažinti su visais vaikinais, rūbinėje atmosfera puiki ir jaučiuosi labai gerai. Man patinka komandos stilius – žaidžiamas protingas futbolas, niekas neskuba ir nemuša kamuolio bet kur. Komanda mėgsta būti su kamuoliu. Tokiame žaidime jaučiuosi gerai. Stengsiuosi būti geriausias koks galiu“, - fkzalgiris.lt kalbėjo naujasis žalgirietis.

Nuo 14 metų Maskvos CSKA sistemoje tobulėjęs žaidėjas spėjo pereiti visus šio klubo piramidės etapus. Iš pradžių žaidęs jaunimo komandose vėliau jis rungtyniavo antroje komandoje, o pastaruoju metu nuolat treniravosi su pagrindine ekipa, kartu vyko į stovyklas bei spėjo debiutuoti taurės turnyre.

„Norėjau išvykti į užsienį. Manau, kad „Žalgiris“ taps sėkmingu atspirties tašku. Visi įspūdžiai Vilniuje kol kas labai teigiami. Nors pačio miesto dar gerai nemačiau, tačiau neabejoju, kad komandos draugai man viską aprodys“, - gerai nusiteikęs mintimis dalinosi saugas.

Rusijos jaunimo „Premier“ lygoje jis praėjusiame sezone per 16 rungtynių įmušė aštuonis įvarčius. Kiek anksčiau su CSKA jam teko dalyvauti ir UEFA jaunimo turnyre.

T. Pukhovas gali žaisti įvairiose pozicijose – tiek kraštuose, tiek dešimtu numeriu, o Maskvoje yra rungtyniavęs netgi atraminio saugo vietoje.

Vilniaus klube jis vilkės 70 numeriu pažymėtus marškinėlius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS