„Airwell Energija“ laikėsi arti latvių, bet taškų iškovoti nesugebėjo | KaunoDiena.lt

„AIRWELL ENERGIJA“ LAIKĖSI ARTI LATVIŲ, BET TAŠKŲ IŠKOVOTI NESUGEBĖJO

  • 0

OHL Baltijos čempionate dar vieną pralaimėjimą prieš Latvijos komandą patyrė Elektrėnų „Airwell Energija“.

Trečiadienį Elektrėnuose vykusiose rungtynėse šeimininkai po atkaklios kovos 3:5 nusileido „Prizma“ atstovams. Tai buvo jau trečiasis „Airwell Energijos“ pralaimėjimas prieš šiuos varžovus per tiek pat sužaistų tarpusavio rungtynių.

Pirmajame kėlinyje gerokai aktyvesni buvo svečiai iš Latvijos, bet savo progų turėjo ir elektrėniškiai, kurie tris kartus buvo pabėgę į pavojingas greitas atakas. Visgi, įvarčių nepelnė nė viena komanda.

Šeimininkų gynybą „Prizma“ palaužė antrojo kėlinio pradžioje, kai per 14 sekundžių atkarpą pelnė du įvarčius. Įvarčius pelnė Uldis Pūpolas (22:31, rez. perd. Mikelis Redlihas) ir Emilis Auzinšas (22:45, rez. perd. Danielis Bunkus).

Trijų įvarčių pranašumą Latvijos klubas įgijo po Artūro Apfelbaumo įvarčio po sumaišties prie „Airwell Energijos“ vartų (33:12, rez. perd. Elvis Kaiminšas, Patrikas Zabusovas). Visgi, kėlinio pabaigoje į greitą ataką pabėgę Elektrėnų klubo atstovai pelnė savo pirmąjį įvartį. Į vartus tiksliai iššovė Vakaris Čižas (37:26, rez. perd. Povilas Verenis, Donatas Kumeliauskas).

Trečiojo kėlinio pradžioje abi komandos apsikeitė įvarčiais. „Prizma“ gretose tikslą pasiekė Patrikas Zabusovas (41:45, rez. perd. Kristapas Riekstinšas, Maksimas Širokovas), o „Airwell Energijos“ komandoje daugumą realizavo Karolis Krasilnikovas (44:23).

Panaši situacija susiklostė ir po kelių minučių. Latviai vėl pasižymėjo pirmieji po Kristapo Riekstinšo (50:42, rez. perd. Haraldas Štrombergas) atakos, bet Donatas Kumeliauskas vėl sugrąžino skirtumą tarp komandų iki dviejų įvarčių (52:34, rez. perd. P. Verenis, V. Čižas).

Netrukus šansą dar labiau padidinti intrigą turėjo Povilas Verenis. Visgi, jam realizuoti į varžovų vartus skirto baudinio nepavyko.

Per likusią rungtynių dalį rezultatas nepakito ir pergalę šventė latviai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS