Antroji pergalė iš eilės: P. Stankevičius ir A. Knašas be didesnio vargo susitvarkė su austrų pora | KaunoDiena.lt

ANTROJI PERGALĖ IŠ EILĖS: P. STANKEVIČIUS IR A. KNAŠAS BE DIDESNIO VARGO SUSITVARKĖ SU AUSTRŲ PORA

  • 0

Staigmeną pirmajame ture pateikusi austrų pora Mathiasas Seiseris ir Laurencas Groosigas atsimušė į lietuvių Patriko Stankevičiaus ir Audriaus Knašo sieną. Lietuvių duetas „Pro Challenge Tour“ antrajame grupių etapo mače užtikrintai 2-0 (21-13, 21-15) įveikė kvalifikacijos etapą laimėjusius austrus.

Lietuviai pirmajame sete greitai perėmė iniciatyvą ir įpusėjus setui pirmavo 11-5. Apsukų nemažinę P. Stankevičius ir A. Knašas išlaikė saugų atstumą ir užtikrintai laimėjo 21-13.

Antrajame sete geriau startavo austrai, išsiveržę į priekį 4-2, tačiau po to sekė sėkminga lietuvių atkarpa, po kurios mūsiškiai perėmė iniciatyvą į savo rankas (10-6). Aštunta stipriausia turnyro pora ir toliau nemažino apsukų ir antrajame sete triumfavo 21-15 bei įsirašė antrąją pergalę iš tiek pat galimų.

Tai jau antroji lietuvių pergalė Indijoje vykstančiame „Pro Challenge Tour“ turnyre. Pirmajame mače geriausia Lietuvos paplūdimio tinklinio pora 2-1 įveikė prancūzus Julieną Lyneelą bei Remi Bassereau.

Su šia pergale P. Stankevičius ir A. Knašas užsitikrino vietą tarp 16 geriausiųjų, o tai Lietuvos atstovams garantavo net 460 taškų. Aštuntfinalio etape rungtyniausiantys lietuviai vis dar laukia savo varžovų, o šio etapo susitikimas įvyks šeštadienį, spalio 21 d.

Goa vykstančio „Pro Challenge Tour“ turnyro prizinį fondą sudaro 150 tūkst. JAV dolerių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS