Daugkartinis kiokušin karatė čempionas ruošiasi revanšui | KaunoDiena.lt

DAUGKARTINIS KIOKUŠIN KARATĖ ČEMPIONAS RUOŠIASI REVANŠUI

  • 0

Vis labiau artėjančiame „KOK’110 World Series in Vilnius“ turnyre „Jeep“ arenoje bušido sirgalių laukia nemaža intriga. Vienoje vakaro kovų daugkartinis kiokušin karatė čempionas Tomas Auga (s. k. „One Blood“) pagaliau susitiks ypač lauktoje revanšinėje kovoje prieš kudo kovos stiliui atstovaujantį Tadą Sinkevičių (s. k. „Fightersland“). KOK bušido ringas tuo ir unikalus, kad čia savo jėgas išbandyti turi galimybę visų kovos menų atstovai, todėl kiekviena čia vykstanti kova kelia aistrų ir intriguoja nenuspėjamumu.

T. Auga, paklaustas apie tai, kaip sekasi ruoštis artėjančiai kovai, sakė: „Pasiruošimas sekėsi puikiai, vertinau ir taisiau ankstesnėse kovose darytas klaidas, o viską, kaip man sekėsi, pamatysime jau kovo 18 d. Savo priešininkui linkiu gero likusio pasiruošimo ir iki susitikimo ringe!“

T. Sinkevičius apie pasiruošimą kovai ir būsimą priešininką: „Dirbu sunkiai, nuosekliai ir su dideliu užsidegimu. Su treneriais Ignu Barysu ir Rimvydu Biliumi atiduodame save salėje visu 100 proc., liejame prakaitą dvylika kartų per savaitę. Poroje dirbame ir su Ernesta Kareckaite, ruošiamės labai intensyviai. Šalia turiu labai stiprią ir palaikančią komandą, visi kartu einame svajonių išsipildymo link, o viena svarbiausių mano svajonių – dalyvavimas KOK turnyruose. Savo būsimam varžovui noriu palinkėti paprastai, bet konkrečiai: atiduok save sporto salėje 100 proc., gerai pasiruošk, nes laukia karas. Noriu parodyti dar aršesnę kovą nei praeitą kartą. Lai nugali geriausias!“ Daugiau informacijos apie artėjantį turnyrą www.bushido.lt.

Vaizdo įrašas: 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS