Daviso taurė: prasidės Vengrijos teniso žvaigždės akistata su antrąja Ukrainos rinktinės rakete | KaunoDiena.lt

DAVISO TAURĖ: PRASIDĖS VENGRIJOS TENISO ŽVAIGŽDĖS AKISTATA SU ANTRĄJA UKRAINOS RINKTINĖS RAKETE

  • 0

Daviso taurės susitikimų maratonas „SEB arenoje“ Vilniuje ketvirtadienį 18 val. prasidės Vengrijos teniso žvaigždės Martono Fucsovics (ATP-91) akistata su antrąja Ukrainos rinktinės rakete Viacheslavu Bielinskiu (ATP-605). Iš karto po jų į kortą žengs ukrainiečių lyderis Vladyslavas Orlovas (ATP-530) ir vengras Zsombor Piros (ATP-159).

Tai paaiškėjo po šiandien Ukrainos ambasadoje Vilniuje surengtos Daviso taurės pasaulinės pirmos grupės mačo Ukraina–Vengrija burtų traukimo ceremonijos.

„Daviso taurės burtai nelemia daug, tiesiog susitikimų eiliškumą. Bet man patinka žaisti pirmam. Vien jau todėl, kad žinai tikslią susitikimo pradžią, pagal ją gali planuoti apšilimo, pasirengimo rutinas“, – pasibaigus burtų traukimui kalbėjo trisdešimtmetis M. Fucsovics.

„Kol kas šis sezonas man klostosi gana sunkiai, tikrai esu turėjęs geresnių. Vasarą kelias savaites skyriau poilsiui, tačiau paskutiniu metu daug ir sunkiai dirbau, esu labai patenkintas dabartine savo fizine forma ir motyvuotas susigrąžinti buvusias pozicijas ATP reitinge“, – sakė Vengrijos rinktinės lyderis, kuris 2019 metais buvo pakilęs net iki 31-os ATP piramidės vietos.

Ukrainiečiui V. Bielinskyi tai bus debiutas rinktinės sudėtyje Daviso taurės varžybose. „Žinoma, jaučiu šiokį tokį jaudulį prieš rytojų, juolab iš karto reikės žaisti prieš tokį stiprų ir patyrusį varžovą. Bet taip tik įdomiau“, – šypsojosi aštuoniolikmetis V. Bielinskyi.

Antrąją Ukrainos–Vengrijos susitikimo dieną pradės dvejetų dvikova, o po jos seks dar du vienetų susitikimai. Jų dalyvius komandų kapitonai Zoltanas Nagy ir Andrejus Medvedevas galės keisti likus valandai iki kiekvieno mačo pradžios.

Pasibaigus ukrainiečių ir vengrų dvikovai, rugsėjo 17–18 dienomis Daviso taurės mačą „SEB arenoje“ žais Lietuvos ir Egipto teniso rinktinės. 

GALERIJA

  • Daviso taurė: prasidės Vengrijos teniso žvaigždės akistata su antrąja Ukrainos rinktinės rakete
  • Daviso taurė: prasidės Vengrijos teniso žvaigždės akistata su antrąja Ukrainos rinktinės rakete
S. Čirbos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS