Dramatiškame Austrijos tinklinio taurės pusfinalyje – naudingas A. Vincėlovičiaus žaidimas | KaunoDiena.lt

DRAMATIŠKAME AUSTRIJOS TINKLINIO TAURĖS PUSFINALYJE – NAUDINGAS A. VINCĖLOVIČIAUS ŽAIDIMAS

  • 0

Ketvirtadienį Austrijos tinklinio taurės turnyre įvyko intriguojanti pusfinalio akistata. Jame lietuvio Artūro Vincėlovičiaus atstovaujamas „Union Raiffeisen Waldviertel“ klubas išmėgino jėgas su turnyro favorite, Čempionų lygos atrankoje šį sezoną kovojusia „SK Zadruga Aich/Dob“ ekipa.

Po gražios ir permainingos kovos pergalę 3-1 (25:23, 25:22, 25:27, 29:27) iškovojo „SK Zadruga Aich/Dob“ tinklininkai.

Pirmuose dvejuose setuose „Aich/Dob“ komanda turėjo nežymų pranašumą, bet „Union Raiffeisen“ tinklininkai sugebėdavo intrigą palaikyti iki pat pabaigos. Dramatiškame trečiajame sete sėkmė jau lydėjo A.Vincėlovičiaus komandą. Nedaug trūko, kad po ketvirto seto mačo rezultatas būtų lygus, tačiau paskutinėmis akimirkomis tiksliau sužaidė „Aich/Dob“ tinklininkai, kurie ir šventė pergalę.

Nuo atsarginių žaidėjų suolelio į aikštę žengęs lietuvis ne kartą gelbėjo komandą pasiaukojamu žaidimu ir taip pat pasižymėjo 5 taškais.

„Rungtynės buvo aukšto lygio. Manau, kad tai buvo „paslėptas“ taurės finalas. „Aich/Dob“ yra Čempionų lygos atrankos komanda ir nedaug trūko, kad būtų žaidę pagrindiniame etape. Su šia komanda žaidėme penkis kartus ir vieną sykį esame laimėję. Visada žaidžiant su jais būna gera kova. Gaudamas galimybę pasirodyti aikštėje, demonstravau gerą žaidimą, bet tai nėra svarbu galutiniame rezultate – pusfinalis pralaimėtas. Dabar laukia trejos rungtynės per savaitę, tarp kurių ir dar vienas mačas su „Aich/Dob“, todėl sieksime revanšo“, – mintimis dalinosi A.Vincėlovičius.

„Union Raiffeisen Waldviertel“ dar tęs pasirodymą Austrijos pirmenybėse ir Vidurio Europos zoninės tinklinio asociacijos (MEVZA) čempionate.

Prancūzijos moterų tinklinio taurės turnyro aštuntfinalis „lietuviškoms“ ekipoms susiklostė skirtingai. Paryžiaus „Paris Saint-Cloud“ klubas su Monika Šalkute išvykoje 3-1 (22:25, 27:25, 25:17, 25:20) įveikė „VC Marcq En Baroeul“ komandą, o „Terville Florange“ ekipa su Rūta Staniulyte svečiuose 0-3 (18:25, 18:25, 23:25) turėjo pripažinti „VBC Chamalieres“ tinklininkių pranašumą.

Ketvirtfinalyje „Paris Saint-Cloud“ žais su „Istres Provence Volley“ klubu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS