Europos čempionate varžysis penki Lietuvos penkiakovininkai | KaunoDiena.lt

EUROPOS ČEMPIONATE VARŽYSIS PENKI LIETUVOS PENKIAKOVININKAI

  • 0

Rugpjūčio 6-11 dienomis Bate (Anglija) vyks 2019 metų Europos šiuolaikinės penkiakovės čempionatas, kuriame bus kovojama ir dėl olimpinių kelialapių.

Į Angliją keliaus penki Lietuvos sportininkai. Jau antradienį į kovą stos Gintarė Venčkauskaitė-Juškienė ir Dovydas Vaivada, dalyvausiantys mišrių estafečių varžybose.

Rugpjūčio 8-ąją prasidės asmeninės atrankos varžybos. Moterų kovose dalyvaus Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, G.Venčkauskaitė-Juškienė ir Ieva Serapinaitė, o vyrų – Justinas Kinderis ir D.Vaivada.

Rugpjūčio 10-ąją vyks vyrų varžybų finalas, o rugpjūčio 11-ąją – moterų.

Europos čempionate šiemet vyks ir olimpinių kelialapių dalybos. Juos pelnys po 8 geriausius moterų ir vyrų varžybų dalyvius.

Pirmieji teisę dalyvauti Tokijo olimpinėse žaidynėse užsitikrino Pasaulio taurės varžybų nugalėtojai L.Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir britas Josephas Choongas. Jei Bate jie pateks tarp 8 geriausiųjų, kelialapiai atiteks devintųjų vietų laimėtojams.

Tvarkaraštis

Rugpjūčio 6 diena (antradienis) 18.30 val. – mišrios estafetės (dalyvauja Gintarė Venčkauskaitė-Juškienė ir Dovydas Vaivada);

Rugpjūčio 10 diena (šeštadienis) 19 val. – vyrų finalas (gali dalyvauti Justinas Kinderis ir Dovydas Vaivada);

Rugpjūčio 11 diena (sekmadienis) 19 val. – moterų finalas (gali dalyvauti Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Gintarė Venčkauskaitė-Juškienė ir Ieva Serapinaitė).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS