Finale ant ledo – kauniečiai ir vilniečiai | KaunoDiena.lt

FINALE ANT LEDO – KAUNIEČIAI IR VILNIEČIAI

  • 0

Lietuvos ledo ritulio čempionato finale susikaus „Kaunas Hockey“ ir Vilniaus „Hockey Punks“ komandos.

Per pusfinalio iki trijų pergalių mačą „Kaunas Hockey“ komanda 3:0 (4:3, 6:5 ir 8:4) įveikė kitą savo miesto ekipą – „Baltų ainius“, o „Hockey Punks“ po permainingos kovos 3:2 (6:2, 2:3, 3:0, 1:2 ir 7:1) – Elektrėnų „Energiją-Geležinį vilką“.

Kauniečių ir vilniečių akistatos numatytos kovo 18, 20 ir 23 d. Jeigu prireiktų daugiau rungtynių, jos vyktų kovo 26-ąją ir 28-ąją.

Per reguliarųjį sezoną „Kaunas Hockey“ ir „Hockey Punks“ sužaidė penkerias rungtynes, iš jų trejas laimėjo Kauno ledo ritulininkai (10:0, 4:1 ir 3:0), dvejas – Vilniaus atstovai (4:2 ir 5:3).

„Hockey Punks“ trenerio Mindaugo Kiero teigimu, labai svarbu prieš finalą atsigauti ir fiziškai, ir psichologiškai.

„Laiko sukaupti šviežių jėgų nėra daug – vos kelios dienos. „Kaunas Hockey“ gretose – daug legionierių, komanda visada motyvuota, ją išmušti iš vėžių bus tikrai nepaprasta. Tačiau spaudimo jau nejaučiame, nes patekome į finalą“, – kalbėjo geriausiu treneriu šį sezoną išrinktas M.Kieras.

Geriausiu Lietuvos čempionato vartininku pripažintas Simas Baltrūnas, puolėju – Povilas Verenis (abu – „Hockey Punks“), gynėju – Aurimas Gaidauskas („Energija-Geležinis vilkas“), perspektyviausiu žaidėju – Egidijus Binkulis („Kaunas Hockey“).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS