Į finalą nepatekusi lengvaatletė R. Adomaitienė: sektoriuje buvau kaip nesava | KaunoDiena.lt

Į FINALĄ NEPATEKUSI LENGVAATLETĖ R. ADOMAITIENĖ: SEKTORIUJE BUVAU KAIP NESAVA

  • 1

Ramunė Adomaitienė nepateko į pasaulio neįgaliųjų lengvosios atletikos čempionato finalą. F38 klasės disko metimo rungtyje dalyvavusi klaipėdietė geriausiu, antruoju bandymu diską numetė 23 m 62 cm ir galutinėje rikiuotėje liko devinta.

Nuo aštuntos finalo Lietuvos lengvaatletę skyrė trys su puse metro. R. Adomaitienei, kad patektų į finalą, reikėjo asmeninio rekordo.

„Trūko labai daug. Nejaučiau savęs visiškai. Buvau labai susikausčiusi. Nepasiekiau net to rezultato, kurį turėjau Lietuvoje ar kitose varžybose. Jaudulys savo daro. Metus ruošiausi. Gal per daug aš save psichologiškai spaudžiau, gal per daug apie tai galvojau. Ranka buvo sukaustyta, vėjas priešinis man nepalankus, dėl kurio nesigavo paguldyti diską. Tiesiog nežinau. Buvau kaip nesava ir supratau, kad dar labai daug trūksta“, – po pasirodymo Dubajaus stadione krimtosi R. Adomaitienė.

Pasaulio čempione tapo kinė Na Mi, užfiksavusi pirmenybių rekordą (37 m 50 cm), sidabro medalį iškovojo Pietų Afrikos Respublikos atstovė Simone Kruger (33 m 91 cm), o bronzos apdovanojimas atiteko kanadietei Daniellei Renee Foessel (33 m 27 cm).

Trečiadienį 19.03 val. Lietuvos laiku Dubajaus stadione startuos Donatas Dundzys, kuris varžysis F37 klasės disko metimo varžybose.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

apgailėtina

na,pasiteisinimai juokingai skamba,kai taip kalba ne varžybų debiutantas,o daugiametę patirtį turintis sportininkas.Tiesiog viskam yra savas laikas- baigti sportuoti taip pat.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS