Karatistai solidarizavosi su kovotojais už viltį | KaunoDiena.lt

KARATISTAI SOLIDARIZAVOSI SU KOVOTOJAIS UŽ VILTĮ

  • 1

„Organizuoti varžybas padėjo ir mūsų sportininkai, ir jų artimieji“, – po kiokušin karatė Baltijos taurės turnyro, kuriame dalyvavo per 1 400 kovotojų, sakė Klaipėdos klubo „Shodan“ vadovas Lukas Kubilius.

Uostamiestyje surengtose varžybose jėgas išmėgino šešių šalių 30-ies klubų sportininkai. Renginys „Baltijos taurė – Vilties kova“ prisidėjo prie su onkologinėmis ligomis kovojančio judėjimo.

„Į turnyrą užsiregistravo rekordinis dalyvių skaičius iš Lietuvos, Ukrainos, Latvijos, Lenkijos, Nyderlandų ir Švedijos, – kalbėjo L.Kubilius. – Reikėjo daug ir nuoširdžiai padirbėti, kad viskas vyktų sklandžiai. Organizacinę komandą, įskaičius teisėjus, sudarė apie 200 žmonių. Manau, kad nenuvylėme nei saviškių, nei svečių. Iš užsienio atvykę varžovai siūlė tokias varžybas rengti bent dukart per metus.“

Jauniausias kovotojas buvo penkerių metų, vyriausias – per 40. Turnyras vyko „Švyturio“ arenoje, kovas buvo galima stebėti nemokamai.

Komandų įskaitoje geriausiai sekėsi šeimininkams – „Shodan“ sportininkams. Antrą vietą užėmė Latvijos rinktinė, trečią – Trakų „Energijos smūgio“ auklėtiniai.

„Pasitikrinome, ką reikia tobulinti, kur link toliau judėti, kaip praleisti vasarą, kad kitą sezoną pradėtume dar stipresni“, – sakė L.Kubilius.

Baltijos taurės varžybas „Shodan“ rengia jau daugiau nei dešimt metų, o pastaruosius penkerius žengia kartu su Klaipėdoje gerai žinomu „Vilties“ judėjimu.

„Esame mūsų renginio globėjo pranciškono brolio Benedikto, inicijavusio „Vilties“ judėjimą, dalyviai. Šįkart parėmėme Šv.Pranciškaus onkologijos centrą“, – reziumavo L.Kubilius.

GALERIJA

  • Karatistai solidarizavosi su kovotojais už viltį
A. Barzdžiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Tai jie ten suspardė vėžį ar ką ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS