„Kaunas Hockey“ į pergales ves naujas vyriausiasis treneris | KaunoDiena.lt

„KAUNAS HOCKEY“ Į PERGALES VES NAUJAS VYRIAUSIASIS TRENERIS

Neseniai apie susijungimą su Kauno ledo ritulio mokykla „Griunvaldas“ paskelbusi reprezentacinė miesto komanda turi ir daugiau svarbių naujienų. Darbą su „Kaunas Hockey“ nariais jau pradėjo naujas klubo vyriausiasis treneris Aleksandras Michejonokas.

Iš Baltarusijos kilęs puolėjas praėjusį sezoną rungtyniavo „Kaunas Hockey“ gretose ir spėjo ne kartą pasižymėti kovose su kitais stipriausiais Lietuvos klubais. Visgi rungtynių su sostinės „Geležini vilku“ metu patirta sudėtinga peties trauma lėmė ankstyvą sportininko karjeros baigtį. Nuolat su A. Michejonoku bendravę ir jo reabilitacijos procesą stebėję klubo vadovai naują poziciją jam pasiūlė po to, kai nepavyko rasti bendro sutarimo su 2017-2018 metų sezone komandą treniravusiu Aurimu Gutausku.

„Manau, praėjusį sezoną galėjome baigti aukštesnėje pozicijoje, buvome tam pasirengę, bet daug įtakos žaidimui turėjo traumos, – prisiminė nuo klubo reikalų nespėjęs atitolti, rungtynes sekęs A. Michejonokas. – Aš dar nesu visiškai atsistatęs po traumos, sunkoka susitaikyti su tuo, kad nebežaisiu profesionaliai, tad pasiūlymas dirbti klube man itin svarbus asmeniškai – tai bus nauja, įdomi, kūrybiška patirtis, esu dėkingas už pasitikėjimą ir nusiteikęs sunkiai dirbti“.

Pagrindinis motyvas renkantis trenerį buvo šio noras dirbti visoje „Kaunas Hockey“ sistemoje – tiek su vyrų komanda, tiek su vaikų akademijos auklėtiniais. Būtent ledo ritulio mokyklos vadovas, buvęs profesionalus atletas Linas Paražinskas taps A. Michejonoko asistentu. Klubo fizinio rengimo treneriu-kineziterapeutu ir toliau dirbs Ramūnas Urbelis.

„Surinkus bendraminčių komandą sieksime žiūrėti viena kryptimi ir siekti bendro tikslo, o tai, be abejo, yra aukščiausia vieta Lietuvos čempionate. Tikiuosi, kad ir „Kaunas Hockey“ gerbėjams šis tikslas nesvetimas, ir jų palaikymą jausime kiekvienose rungtynėse“, – sakė naujasis kauniečių vyriausiasisi treneris.

Simboliška, kad per pirmąsias Lietuvos čempionato rungtynes, kuriose „Kaunas Hockey“ susigrums su „Geležiniu vilku“, A. Michejonokas švęs 33-ąjį gimtadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS