Kaune – naujas centras kovos menų gerbėjams | KaunoDiena.lt

KAUNE – NAUJAS CENTRAS KOVOS MENŲ GERBĖJAMS

  • 6

Nuo šio rudens sportui neabejingi kauniečiai turi naują laisvalaikio leidimo vietą – Kaune atidarytas didžiausias Lietuvoje kovos menų sporto centras „Tonusas“.

Kovos menų sporto centras skirtas ne tik rengti profesionalius sportininkus. Jame sudarytos geros sąlygos vaikams, paaugliams ir suaugusiems užsiimti aktyviu sportu. Taip pat vyksta treniruotės moterims.

„Sporto centre vedamos kudo, kikboksingo, dziudo, kūno dizaino treniruotės visų amžiaus grupių žmonėms, – sako klubo prezidentas Tomas Šviažas. – Norime, kad čia savo vietą rastų ne tik varžyboms besirengiantys sportininkai, bet ir visi, kurie nori sportuoti laisvalaikiu. Vaikai čia sužino, kas yra sveikas gyvenimo būdas“.

Jauniausi klube sportuojantys vaikai yra vos 4-5 metų, todėl jiems reikalinga ypatinga priežiūra. Čia dirba kvalifikuoti treneriai, turintys patirtį treniruojant įvairaus amžiaus ir poreikių vaikus. Centre vedami asmeniniai užsiėmimai pagal individualius poreikius.

Kovos menų sporto centro atidaryme antradienį, spalio 11 d., dalyvavo rėmėjai, šalies kovos menų sporto federacijų nariai, garsūs kauniečiai ir svečiai.

Buvusiose AB „Sanitas“ patalpose, kurios dabar priklauso AB „Volfas Engelman“, įsikūręs beveik 350 kv. m kovos menų sporto centras patrauklus dėl geros lokacijos, patogaus susisiekimo ir gerų sąlygų čia besilankantiems nariams.

Sporto centre įrengtas patogus persirengimo kambarys, sudarytos sąlygos ilgalaikei daiktų laikymo spintelių ir rankšluosčių nuomai, taip pat teikiama skalbimo paslauga po kiekvienos treniruotės.

Kovos menų sporto centro įkūrėjas ir prezidentas T. Šviažas (2 danas) – profesionalus kudo kovotojas, daugkartinis Lietuvos ir Europos čempionas, pasaulio kudo taurės 3-osios vietos laimėtojas, Lietuvos kudo sporto federacijos viceprezidentas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Kaunas

Pagarba zmonems, kurie stengiasi ugdyti sveika ir tvirta Lietuvos jaunima!

Ritai

Matau, kad nelabai žinote kas tai yra.

Kauno dienos skaitytojas

Labai dziaugiames, kad kuriasi tokie sporto klubai ir tokiu treneriu deka skatinamas jaunimo uzimtumas. Aciu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS