Ledo ritulininkas P. Nausėda: manau, kad laukia geras čempionatas | KaunoDiena.lt

LEDO RITULININKAS P. NAUSĖDA: MANAU, KAD LAUKIA GERAS ČEMPIONATAS

Lietuvos ledo ritulio čempionate pirmadienį įvyko pirmoji akistata tarp Vilniaus „Hockey Punks“ ir „Kaunas Hockey“ komandų, kurioje pergale 3:1 džiaugėsi kauniečiai.

Po rungtynių hockey.lt kalbintas pirmojo įvarčio autorius „Kaunas Hockey“ gynėjas Petras Nausėda neslėpė geros nuotaikos bei pasidžiaugė savo komandos nusiteikimu nuo pat pirmųjų minučių, norėdamas pamiršti praėjusių metų pusfinalio seriją, kurioje pranašesni buvo vilniečiai.

„Kas lieka pernai tegul lieka pernai, o naujas sezonas yra naujas sezonas. Tiesiog kauniečiai šiandien tikrai yra verti pagarbos, žaidėme susikaupę nuo pirmų minučių ir kontroliavome visas rungtynes. Tik gaila, kad rungtynių pabaigoje praleidome įvartį, nes labai norėjosi, jog vartininkas liktų „sausas“, – po pergalės kalbėjo ledo ritulininkas.

Paklaustas apie sezono tikslus ir galimybes pasiimti aukso medalius, P. Nausėda nenorėjo nuvertinti kitų komandų bei pajuokavo, kad pirmenybėse svarbiausia, jog visi klubai išgyventų: „Manau, kad visi per daug spekuliuoja šia tema, kalbėdami apie kovą dėl aukso tarp šių dviejų komandų. Čempionate dalyvauja keturios komandos, dar tik sezono pradžia, o sezono metu visada visko nutinka. Svarbiausia, kad tiek mūsų, tiek ir kitų komandų žaidėjai būtų sveiki, klubai nedingtų ir, manau, kad turėtų būti geras čempionatas“.

Tuo tarpu „Hockey Punks“ naujokas Donatas Kumeliauskas po pralaimėjimo išskyrė savo komandos nesėkmingą žaidimą atakuojant varžovų vartus, pasigedęs pavojingesnių metimų bei vartininko uždengimo atakų metu.

„Iš pat pradžių mums nesisekė realizuoti momentų, kurių lyg ir turėjome, bet jie buvo ne itin pavojingi ir vartininkas viską gaudė, jo neuždengėme. Todėl taip gavosi, kad priešininkai įmušė pirmi, o pavyti juos buvo sunku“, – teigė D. Kumeliauskas.

Puolėjas taip pat pritarė, kad buvo jaučiamas susižaidimo trūkumas bei atskleidė, jog sėkmingas kauniečių pasirodymas jo nenustebino: „Be abejo, susižaidimo trūkumas jaučiasi, bet tai turėtų atsirasti sezono eigoje, o pats jo pikas būna atkrintamosiose varžybose. Tad yra dar daug kur dirbti ir ką gerinti. Visus varžovų žaidėjus mes žinojome iš praėjusių metų, nes jie žaidė šiame čempionate įvairiose komandose, tad žinojome jų lygį ir tai, kad kauniečiai yra gera komanda“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS