Lietuvos Kartingo akademijos nariai mokysis ir psichologijos | KaunoDiena.lt

LIETUVOS KARTINGO AKADEMIJOS NARIAI MOKYSIS IR PSICHOLOGIJOS

  • 0

Šį savaitgalį Lietuvos Kartingo akademijos studentai, būsimi lenktynininkai saugaus lenktyniavimo mokysis Vilniuje, Plytinės kartodrome.

Šį kartą didelį dėmesį dėstytojai skirs vaikų psichologiniam pasiruošimui. Specialiai lenktynininkams skirtose paskaitose patyrusi sporto psichologė Aistė Žemaitytė mokys vaikus valdyti stresą, susikaupti prieš lenktynes ir panašiai.

Jau atrankoje į Kartingo akademiją būsimi kandidatai turėjo laikyti psichologijos testą, šįkart jiems teks išklausyti ko gero vienintelės Lietuvoje sporto psichologijoje besispecializuojančios Aistės Žemaitytės paskaitas, žaisti specialius žaidimus. Aistė ko gero vienintelė Lietuvoje profesionali sporto psichologė, dirbanti ir su komandomis, ir su pavieniais sportininkais.

Be to, vaikams dėstys ir patyręs lenktynininkas Kazimieras Vasiliauskas. Vos prieš pora savaičių Kazimieras dalyvavo 24 val. lenktynėse SPA trasoje Belgijoje, kur vairavo "McLaren MP 4-12 C" automobilį.

Kazimieras Vasiliauskas yra vienas greičiausių Lietuvoje kartingo meistrų, net keletą sezonų lenktyniavęs Europos kartingo čempionatuose, tad jo patirtis vaikams bus neįkainuojama.
Kaip visada, paskaitų metu didelis dėmesys bus skiriamas ir saugumui. Per dvi paskaitų dienas vaikai išmoks kaip saugiai elgtis lenktynių trasoje, kaip saugiai lenkti ir kitų lenktynių paslapčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS