Lietuvos ledo ritulio čempionato startas – jau netrukus | KaunoDiena.lt

LIETUVOS LEDO RITULIO ČEMPIONATO STARTAS – JAU NETRUKUS

  • 0

Ilgai lauktas Lietuvos čempionato startas – jau ateinantį ketvirtadienį, o sezonas prasidės intriguojančia akistata tarp praėjusio sezono finalininkų.

Lietuvos čempionato kovų pasiilgę gerbėjai gali pasižymėti rugsėjo 20 dieną – 20:00 val. Elektrėnų ledo rūmuose čempionų titulą ginanti „Energija“ Andriaus Židkovo sugrįžimą į Elektrėnus paminės priimdama ne vieną garsų naujoką pristačiusią šalies vicečempionę „Kaunas Hockey“ komandą.

Tuo tarpu penktadienį ledo rituliu pasimėgauti galės ir sostinės atstovai: rugsėjo 21 d. 21 val. Vilniaus „Pramogų“ arenoje įvyks miesto derbis tarp „Geležinio Vilko“ bei „Hockey Punks“ komandų.

Kauniečiai Artūro Pavliukovo, Donato Kumeliausko ir kitų miesto garbę ginsiančių žaidėjų pirmąjį pasirodymą namuose galės stebėti jau šio mėnesio pabaigoje – rugsėjo 25 dieną 20:00 val. Pirmoji šio sezono akistata Kauno ledo arenoje – susitikimas su „Energijos“ ledo ritulininkais.

Lietuvos čempionate šiemet turėtume išvysti ir ne vieną garsų šalies ledo ritulininką. Prieš sezoną visos keturios pirmenybių dalyvės tikisi ant ledo su savo marškinėliais išvysti bent po vieną balandį Kaune auksą su Lietuvos nacionaline rinktine pasaulio čempionato IB diviziono kovose iškovojusį žaidėją. „Energija“ registravo net tris rinktinės narius (Rolandas Aliukonis, Artūras Katulis ir Darius Kasparaitis), „Kaunas Hockey“ savo gretose turės A. Pavliukovą, „Hockey Punks“ ir vėl atstovaus Edgaras Rybakovas, o „Geležinis Vilkas“ tikisi sezono pabaigoje sulaukti pagalbos iš Kanadoje sezoną pradėjusio Ilja Četvertako. Dar vieną „auksinės“ rinktinės narį bus galima stebėti jau greta aikštės – šimtąsias rungtynes nacionalinėje ekipoje sužaidęs ir ledo ritulininko karjerą baigęs Mindaugas Kieras nuo šiol dirbs „Hockey Punks“ komandos vyriausiuoju treneriu.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau: iš viso reguliariajame sezone keturios pirmenybėse startuosiančios komandos sužais šešis ratus ir po 18 rungtynių. Paskutinis reguliaraus sezono mačas numatytas vasario 28 dieną Vilniuje.

Pasibaigus reguliariam sezonui keturios pirmenybėse dalyvausiančios komandos stos į kovas atkrintamosiose varžybose, kuriose kovo mėnesį paaiškės ir 2018-2019 metų šalies čempionai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS