M. Tysonas – vėl pareigūnų akiratyje dėl incidento su bendrakeleiviu lėktuve | KaunoDiena.lt

M. TYSONAS – VĖL PAREIGŪNŲ AKIRATYJE DĖL INCIDENTO SU BENDRAKELEIVIU LĖKTUVE

Buvęs sunkiasvorių bokso pasaulio čempionas Mike'as Tysonas (Maikas Taisonas) vėl pateko į teisėsaugos pareigūnų akiratį, šiems pradėjus tyrimą dėl vaizdo įrašo, padaryto iš San Francisko tarptautinio oro uosto pakilusiame lėktuve, kuriame matyti, kaip jis smūgiuoja į galvą kitam keleiviui.

Vaizdo įraše matyti, kaip M. Tysonas pasilenkia per sėdynės atlošą ir keletą kartų kumščiu trenkia nežinomam vyrui į galvą, vėliau matyti kruvinas vyro smilkinys. Filmuota medžiaga pirmą kartą pasirodė garsenybių pasaulio naujienų portale TMZ. Jame teigiama, kad įrašas buvo padarytas į Floridą skridusiame bendrovės „Jet Blue“ lėktuve.

„Deja, ponas Tysonas turėjo incidentą skrydžio metu su agresyviu keleiviu, kuris pradėjo prie jo kabinėtis ir sviedė į jį vandens butelį, kai jis sėdėjo savo vietoje“, – rašoma M. Tysono atstovų elektroniniame laiške „The Associated Press“.

Vaizdo įraše matyti, kad prieš M. Tysonui pakylant iš savo vietos už jo stovintis vyras energingai gestikuliuoja rankomis ir kažką kalba, o buvęs boksininkas tuo metu ramiai sėdi savo vietoje.

San Francisko policija trečiadienį maždaug 22 val. vietos laiku reagavo į „fizinį konfliktą“ lėktuve oro uosto tarpmiestinių skrydžių terminale, pranešė pareigūnai.

„Atvykę pareigūnai sulaikė du asmenis, kaip manoma, susijusius su šiuo incidentu. Vienam iš jų buvo suteikta pagalba dėl traumos, kuri pavojaus gyvybei nekelia. Tas asmuo suteikė minimalios informacijos apie kilusį incidentą ir atsisakė toliau bendradarbiauti su įvykį tiriančiais policijos pareigūnais“, – nurodoma ketvirtadienį paskelbtame policijos pranešime.

Abu asmenys buvo paleisti, kol vyksta tolesnis tyrimas, sakoma jame.

Tuo pačiu lėktuvu skridusi keleivė Sarah Burchfield (Sada Berčfild) sakė prieš skrydį mačiusi sumuštąjį vyrą oro uosto bare, kur jis triukšmavo ir buvo karingai nusiteikęs.

„Lipdama į lėktuvą pagalvojau: „O, ne, tas girtas vyrukas skrenda su mumis“, – S. Burchfield sakė portalui „SFGate“.

Ji sakė, kad lipdama į lėktuvą ji praėjo pro M. Tysono vietą pirmos klasės salone.

„Karingas vaikinas sėdėjo tiesiai už jo, ir mačiau, kad tarp jų kažkas vyksta“, – nurodė ji.

Po kurio laiko moteris išgirdo, kad pirmos klasės salone kilo konfliktas.

San Francisko policija nurodė, kad vaizdo įrašą paskelbė San Matėjo apygardos šerifo biuras, nes oro uostas priklauso jo jurisdikcijai.

Tačiau šerifo pareigūnai atsisakė „atskleisti daugiau informacijos apie šį incidentą, kol vyksta jo tyrimas“.

Pasitraukęs iš bokso 55-erių M. Tysonas užsiėmė aktoryste, ruošė tinklalaides, užsiėmė kanapių auginimo verslu. San Franciske jis dalyvavo metinėje kanapių augintojų šventėje Auksinių Vartų parke, kur reklamavo naują kanapių veislę „Tyson 2.0“, pranešė „SFGate“.

1987 metais 20-metis M. Tysonas tapo jauniausiu sunkiasvorių bokso čempionu bokso istorijoje. Per profesionalo karjerą jis yra iškovojęs 50 pergalių, iš jų 44 nokautais.

Dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje M. Tysonas atliko jam skirtą trejų metų laisvės atėmimo bausmę už išprievartavimą, nors savo kaltės jis nepripažino.

Vėliau M. Tysonui buvo uždrausta kurį laiką dalyvauti varžybose, kai 1997-aisiais ringe jis nukando dalį ausies boksininkui Evanderiui Holyfieldui (Evanderiui Holifildui).

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Mačiau video

tas prikibes vaikis prie Taisono tikras asilas.Jam gražiai davė autografą, leido pasidaryt selfius su sąlyga kad vėliau duos Maiklui ramybe...o tas pridūrkas vis kibo ir kibo kaip mūsų Tapinas prie sowietinio paminklo..;D) Saiko nėr kap ir snmegenu. Tai ir gavo. Aš būčiau geriau užmetes..kad išvežtu daktarai..

jis

Taisonas teisingai pasielgė, Tam asilui lėktuve galėjo daugiau proto įmušti, kaip į kriaušę

Anonimas

O juk galejo Taisonas ta pi.de.ra ir uzmusti netycia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS