A. Malašinskas baigė Senojo žemyno rankinio Čempionų lygos sezoną | KaunoDiena.lt

A. MALAŠINSKAS BAIGĖ SENOJO ŽEMYNO RANKINIO ČEMPIONŲ LYGOS SEZONĄ

  • 0

Aidenas Malašinskas ir Zaporižės „Motor“ (Ukraina) klubas baigė pasirodymą 2015-2016 metų sezono Europos rankinio Čempionų lygos turnyre.

Atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse „Motor“ rankininkai išvykoje 28:41 (14:23) antrąsyk pralaimėjo Vespremo MVM (Vengrija) komandai Prieš savaitę Ukrainos čempionai varžovų pranašumą 24:29 pripažino ir žaisdami savo aikštėje.

Išvykoje „Motor“ priešinosi tik kelias pirmąsias minutes. Tačiau MVM greitai viską sustatė į savo vietas ir jau pirmojo kėlinio viduryje pradėjo sparčiai tolti 13:8, 17:8 ir t.t. Supratę, kad mačo likimas aiškus, abiejų komandų rankininkai nebesivargino gintis ir padovanojo sirgaliams įvarčių fiestą.

A. Malašinskas prie jos prisidėjo 3 taikliais metimais.

Per visą Čempionų lygos sezoną A. Malašinskas žaidė 9 rungtynes ir įmetė 38 įvarčius. Žiemą lietuvis kelias savaites negalėjo padėti savo komandai dėl traumos.

Tolyn žengusi MVM ketvirtfinalyje susitiks su Skopjės „Vardar“ (Makedonija) komanda, kuri ypač atkaklioje aštuntfinalio dvikovoje – 30:30 ir 25:24 – palaužė Plocko „Wisla“ (Lenkija) klubo pasipriešinimą.

Į ketvirtfinalį taip pat pateko Paryžiaus PSG (Prancūzija), „Barcelona“ (Ispanija – abu be kovos), „THW Kiel“ (Vokietija), Kelcų „Vive“ (Lenkija), „Flensburg-Handewitt“ (Vokietija) ir Zagrebo PPD (Kroatija).

Ketvirtfinalio poros:

Zagrebo PPD – Paryžiaus PSG
„Kiel“ – „Barcelona“
Skopjės „Vardar“ – Vespremo MVM
„Flensburg-Handewitt“ – Kelcų „Vive“
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS