Paaiškėjo „Kauno dienos“ Mažosios taurės finalininkai | KaunoDiena.lt

PAAIŠKĖJO „KAUNO DIENOS“ MAŽOSIOS TAURĖS FINALININKAI

Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) ir dienraščio „Kauno diena“ organizuojamas Mažosios taurės turnyras artėja į pabaigą. Komandos finale kovos dėl taurės bei metinių dienraščio „Kauno diena“ prenumeratų.

Rytoj finale dėl nugalėtojų vardo kovos jauna, bet ambicinga „Kauno kolegija-2“ ekipa ir  „Voluktės“ dubleriai, o dėl trečiosios vietos - „Patvanka“ ir KK „Lukšiai“.

 Finalo ketverto dalyviai paliko už nugarų 37 komandas, nes dėl Mažosios taurės šiemet kovojo net 41 ekipa.

Pirmajame pusfinalyje susitiko Kauno kolegija-2 (treneris Kostas Gedminas) - „Patvanka“ (vadovas Kęstutis Amolevičius). Pergalę po dramatiškos kovos 95:89 šventė Kauno kolegijos krepšininkai. Rezultatyviausiai žaidė: E.Juškevičius 39, D.Lugauskas 15, V.Slapšinskas ir J.Ročka po 13/R.Brazdauskis 20, D.Lukminas 20 (per 16 min.), R.Macelis 14.

Antrajame pusfinalyje susitiko „Voluktės“ dubleriai (treneris Dalius Lubys) - KK „Lukšiai“ (treneris Vaclovas Jurgutis). Visus keturis kėlinius vyko atkakli kova, tačiau fortūna šį kartą buvo „Voluktės“ dublerių pusėje, kurie 87:84 šventė pergalę. Rezultatyviausiai žaidė: Ž.Skučas - 22, M.Lisajevičius - 17, M.Gudeliauskas ir D.Krygeris - po 11 taškų/Š.Jurgutis - 20 taškų, K.Pulokas ir H.Butkus - po 15.

Dėl 3 vietos susitiks „Patvanka“, šiemet jau iškovojusi tris titulus, t.y. laimėjusi Lietuvos veteranų lygos bei KKML veteranų „40+“ ir „35+“ lygų pirmenybes ir KK „Lukšiai“, vedami LKL duonos ragavusio 210 cm ūgio krepšininko Valentino Jurkšaičio bei  vieno komandos lyderių Kęstučio Puloko.

Tvarkaraštis

Gegužės 28 d. (ketvirtadienį)

Vieta: Kauno kolegijos sporto salė, Pramonės pr. 22

18.00 Rungtynės dėl 3 vietos

„Patvanka“ - KK „Lukšiai“

 19.45 Rungtynės dėl 1 vietos

Kauno kolegija-2 - „Voluktės“ dubleriai

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS