Palanga kviečia pajudėti ­– savaitgalį vyks festivalis “Sportas visiems” | KaunoDiena.lt

PALANGA KVIEČIA PAJUDĖTI ­– SAVAITGALĮ VYKS FESTIVALIS “SPORTAS VISIEMS”

  • 0

Festivalis „Sportas visiems“ gegužės 24-26 dienomis jau 25 kartą visus kviečia į Palangą. Festivalyje laukiama daugiau nei 7 tūkstančių dalyvių, o renginio programa šiais metais itin gausi: net virš 70 skirtingų sporto renginių, varžybų, konkursų, paskaitų ir kitų aktyvių užsiėmimų.

„Keiskime savo įpročius, mokykimės laisvalaikį leisti aktyviai kartu su savo vaikais, rodydami jiems tinkamą pavyzdį. Leiskime kuo daugiau laiko lauke ir skleiskime pozityvumą. Kviečiame visus į Palangą - sveikatingumo ir sporto šventę visiems“ – kviečia asociacijos „Sportas visiems“ prezidentas Algis Vasiliauskas.

Šių metų festivalis dalyvius pasitiks su gausybę naujienų.

Penktadienį, gegužės 24 d., festivalio atidarymo šventė 19 val. prasidės iškilminga dalyvių eisena nuo Jūratės ir Kastyčio skvero į Palangos miesto stadioną, kur 20 val. renginio svečiai mėgausis išskirtiniais Lietuvos asociacijos Gimnastika visiems, Linijinių šokių, bei Moterų sporto asociacijos masinio šokio pasirodymais. Išskirtinį reginį šiais metais paruošė ir Lietuvos Kariuomenės Garbės sargybos kuopos kariai. Renginio svečius linksmins visiems gerai žinomas vedėjas Jurgis Bruzga, o pasibaigus atidarymo šventei, renginio dalyviai kviečiami judėti šokio ritmu, kur Jūratės ir Kastyčio skvere vyks ZUMBA šokių naktis su geriausiais Lietuvoje šokėjais.

Šeštadienį, gegužės 26 d., festivalio dalyviai ir miesto svečiai galės išmėginti keletą visiškai naujų sporto rungčių, kurių iki šiol festivalio programoje nebuvo: lauko teniso varžybos, 500 metrų moterų bėgimas pajūriu, žaidimai “Bassalo” ir “Street racket”, dieninės ir naktinės orientavinosi varžybos, treniruotės ant mini batutų ir kita.

Basanavičiaus g. turėsite galimybę sudalyvauti ir daugelyje visų jau išmėgintų ir pamėgtų veiklų: krepšinio, tinklinio ir futbolo turnyrai, rankos lenkimo ir virvės traukimo varžybos, šaudymas pneumatiniu šautuvu, balansavimo (sporto) juostos išbandymas, orientavimosi labirintas, vasaros biatlonas, 1 km, 5 km ir 10 km bėgimo varžybos, ar rytinės mankštos su Europos sporto savaitės ambasadore Joana Bartaškiene.

Be tradicinių sporto šakų bus vykdomos naujesnės sporto šakos ir fizinio aktyvumo užsiėmimai: diskgolfas, petankė, paplūdimio tamburello, šachmatų blitz turnyrai, mankštos ant mini batutų.

Šeštadienio vakarą vainikuos, ir po aktyvių dienos veiklų, miesto svečius pasilinksminti kvies festivalio “Sportas visiems” dūzgės su DJ Averjano ir Crembo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS