R. Krilavičius: praėję metai priminė amerikietiškus kalnelius – dabar laukia revanšas | KaunoDiena.lt

R. KRILAVIČIUS: PRAĖJĘ METAI PRIMINĖ AMERIKIETIŠKUS KALNELIUS – DABAR LAUKIA REVANŠAS

  • 0

Nuo praėjusio rudens visas kovos menų pasaulis nekantriai laukia Raimondo Krilavičiaus ir skandalingojo brazilo revanšinės kovos, kuri įvyks kovo 16-ąją „KOK‘120 World Series“ turnyre „Avia Solutions Group“ (ASG) arenoje, Vilniuje.

„2023 m. priminė amerikietiškus kalnelius – buvo visko“, – pasakoja R. Krilavičius. „Pernai metai buvo pilni iššūkių ir pergalių. Jie padėjo man augti kaip asmenybei. Šių metų tikslas? Rasti geriausią savo versiją ir judėti savo keliu“, – tvirtai sako jis.

Kalbėdamas apie savo priešininką Rodrigo Mineiro, kovotojas atskleidžia, kad šįkart jis žiūri į kovą kur kas rimčiau: „Rodrigo yra savotiškas, bet aš mokausi iš praeities klaidų. Šįkart mano požiūris ir pasiruošimas bus visiškai kitoks.“ Besiruošiant revanšui, pasikeitė ir treniruočių planas. „Esu išbandęs naują stilių ir strategiją. Pasitikiu savo treneriu ir esu pasiryžęs išpildyti jo lūkesčius“, – sako kovotojas.

Darykite tai, ką darote, nuoširdžiai ir dėl savęs. Mėgaukitės procesu.

Jauniems kovotojams, norintiems eiti jo pėdomis, jis pataria: „Darykite tai, ką darote, nuoširdžiai ir dėl savęs. Mėgaukitės procesu. Rezultatas bus dar malonesnis, jei išliksite savimi.“

Prieš artėjančią svarbią kovą kovotojas R. Krilavičius kreipiasi į savo sirgalius: „Viliuosi pamatyti visus kovos menų gerbėjus arenoje. Jūsų palaikymas suteikia mums papildomos energijos.“

Tai, be abejo, viena iš laukiamiausių kovų šiais metais, kurią turėsite galimybę išvysti jau kovo 16 d. Vilniuje, ASG arenoje, „KOK‘120 World Series“ turnyre. Nepraleiskite šio adrenalino kupino vakaro ir galimybės tapti renginio dalimi! Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

GALERIJA

  • R. Krilavičius: praėję metai priminė amerikietiškus kalnelius – dabar laukia revanšas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS