R. Meilutytė Romoje tapo Europos čempione | KaunoDiena.lt

R. MEILUTYTĖ ROMOJE TAPO EUROPOS ČEMPIONE

  • 22

Trečiadienio vakarą Lietuvos plaukikė Rūta Meilutytė nudžiugino savo gausius gerbėjus. Romoje vykstančiame Europos čempionate ji laimėjo 50 m plaukimo krūtine rungtį ir tapo Europos čempione.

Lietuvė distanciją įveikė per 29.59 sek. ir aplenkė italę Benedettą Pilato.

Rūta puikiai plaukė ir antradienį pusfinalyje, kuriame ji buvo pirma (29.44 sek.) ir pagerino jai priklausiusį Lietuvos rekordą.

Pasveikino premjerė

Premjerė Ingrida Šimonytė sveikina Europos vandens sporto čempionate Romoje puikiai pasirodžiusius šalies sportininkus, grįšiančius į Lietuvą su keturiais iškovotais medaliais.

„Lietuvos delegacijos sportininkai, atiduodami visas jėgas ir išskleisdami savo talentą, ne kartą džiugino, vertė jaudintis ir dovanojo progas didžiuotis, išryškindami Lietuvos vardą keturių medalių spindesiu. Ačiū visiems atletams už šias drauge išgyventas emocijas ir nuoširdūs sveikinimai prizininkams, linkiu, kad šie pasiekimai motyvuotų jus ir ateities sportinėms viršūnėms", - sakoma premjerės sveikinime.

Europos čempionate bronzos medalį 100 metrų moterų plaukimo krūtine rungtyje iškovojo Rūta Meilutytė, taip pat tapusi čempione 50 metrų plaukime krūtine, 200 metrų plaukime krūtine bronzą iškovojo Kotryna Teterevkova, o vyrų 100 metrų plaukimo krūtine rungtyje tokį pat apdovanojimą laimėjo Andrius Šidlauskas.

 



 

 

GALERIJA

  • R. Meilutytė Romoje tapo Europos čempione
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Kiek kaZapinių

padugnių apsilankė pagavkinti!Kur jūsų rusalka,čeburaškos?

vel pe de ras tai

nei do mus tranzas, dopingas ir dar šuleris.

>>>> Puikus

Kazka maisai, patvorini. Visa meiluciu seima palaiko dabartine valdzia (desiniuosius), o ne socialistus-komunistus ( valstieciai, darbo, socialdemokratai). Ir atvirksciai. Taip kad mars atgal runkeliu taveti, pasalpinis valstieti!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS