A. Reed ir S. Ambrulevičius Europos čempionate po ritminio šokio – septinti | KaunoDiena.lt

A. REED IR S. AMBRULEVIČIUS EUROPOS ČEMPIONATE PO RITMINIO ŠOKIO – SEPTINTI

  • 0

Taline vyksta 2022 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionatas, kuriame dalyvauja  165 sportininkai, įvykdę Europos čempionato kvalifikacinius normatyvus.

 

Penktadienį galėjome grožėtis mūsų šokių ant ledo poros Allison Reed ir Sauliaus Ambrulevičiaus trumpąja programa (ritminiu šokiu). Šokėjai čiuožė be jokių rimtų klaidų, užbūrė savo charizma bei užvedė Europos dailiojo čiuožimo čempionato žiūrovus Talino ledo arenoje. 

Žiūrovai jų pasirodymą palydėjo didelėmis ovacijomis. Sportininkai už ritminę programą surinko 74,45 taškus, užėmė 7 vietą iš 26 šokių ant ledo porų, ir tai yra kol kas aukščiausia jų pasiekta vieta per savo kaip poros karjerą, Europos dailiojo čiuožimo čempionatuose. Labai džiugu, kad mūsų pora šiame čempionate aplenkė poras, kurios 2020 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionate buvo aukščiau jų (pora iš Lenkijos bei Ukrainos pora). Taip pat Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius, surinkdami 74,45 taškus, pagerino 2020 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionato trumposios programos rezultatą -73,22 taškai bei 2021 m. pasaulio dailiojo čiuožimo čempionato taškus (71,29 taškai), kuriame iškovojo kelialapį į 2022 Pekino žiemos olimpines žaidynes.

 

GALERIJA

  • A. Reed ir S. Ambrulevičius Europos čempionate po ritminio šokio – septinti
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS