Rusija ir Kanada pasaulio ledo ritulio čempionate iškovojo įtikinamas pergales | KaunoDiena.lt

RUSIJA IR KANADA PASAULIO LEDO RITULIO ČEMPIONATE IŠKOVOJO ĮTIKINAMAS PERGALES

  • 0

Vokietijos ir Prancūzijoje vykstančiame pasaulio ledo ritulio čempionate pirmadienį sužaistos dar dvejos rungtynės, pasibaigusios favoritų pergalėmis.

A grupės lyderė Rusijos rinktinė iškovojo trečiąją pergalę, kai Kelne 6:3 (3:0, 2:0, 1:3) nugalėjo Vokietijos ledo ritulininkus.

Vadimas Šipačiovas (2 ir 18 min.) bei Nikita Kučerovas (36 ir 52 min.) nugalėtojams pelnė du įvarčius, po vieną kartą pasižymėjo Sergejus Plotnikovas (19 min.) ir Nikita Gusevas (32 min.).

Vokiečiams labai brangiai kainavo Patricko Hagerio pražanga 14-ąją pirmojo kėlinio minutę, už ką jis buvo nubaustas 5+10 min. bauda. Žaisdami daugumoje rusai įmušė tris įvarčius.

Jau paskutiniame kėlinyje vokiečių gretose pasižymėjo Brooksas Macekas (46 min.), Philipas Goggula (49 min.) ir Frederikas Tiffelsas (60 min.).

B grupės lyderė Kanados rinktinė irgi pasiekė trečiąją pergalę, kai net 6:0 (1:0, 2:0, 3:0) sutriuškino Baltarusijos komandą.

Nathanas MacKinnonas (25 ir 36 min.) ir Braydenas Pointas (6 ir 55 min.) nugalėtojams pelnė po du įvarčius, o Jeffas Skinneris (47 min.) ir Claude'as Giroux (51 min.) pasižymėjo po kartą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS