SEB arenos taurės turnyro organizatoriai dalyviams turi gerų žinių | KaunoDiena.lt

SEB ARENOS TAURĖS TURNYRO ORGANIZATORIAI DALYVIAMS TURI GERŲ ŽINIŲ

Pernai pirmąsyk vykęs SEB arenos taurės teniso turnyras vyks ir šįmet. Jau spalio 15 dieną turnyras startuos patobulintu formatu ir patogesniu laiku. Kaip ir pernai savo grupių nugalėtojai galės džiaugtis vertingais prizais, o visi dalyviai – smagiais mačais su bendraminčiais.

„Pasikonsultavome su žaidėjais, šiek tiek pakeitėme formatą. Iš penkių etapų liko du, tačiau jie vyks ilgiau. Rudens-žiemos ir žiemos-pavasario. Turnyras ypatingas tuo, kad turime VIP'inius laikus vakarais“, – pasakojo vienas turnyro organizatorių, teniso entuziastas Arūnas Valickas.

Pasak jo, taip dalyviams nereikia ieškoti aikštelių ir žaisti tada, kai jų yra. Jie žaidžia tada, kada gali. Organizatoriai suderina žaidimo laikus, dalyviams nereikia derinti tarpusavyje.

„Atkrinta didžiulė našta, nes surinkti keturis žmones į vieną vietą jiems patogiu metu tikrai yra ką veikti. Juk tenisą žaidžiantys žmonės dažnai turi savo verslus, yra užsiėmę. Vieni gali žaisti dieną, kiti tik po darbų, treti – tik savaitgaliais“, – sakė A. Valickas.

Pasak jo, dalyvių skaičius yra ribotas. Žaidėjai, kurie dalyvavo pernai, praktiškai visi užsirašė ir šįmet. Planuojama, kad bus 100-120 dalyvių, kurie rudens-žiemos ir žiemos-pavasario etapais rungtyniaus dešimtyje grupių, suskirstytų pagal pajėgumą ir žaidimo stažą.

Maksimalus dalyvių skaičius vienoje grupėje – šešiolika dvejetų. Visos poros sužais ne mažiau nei keturis garantuotus mačus. Turnyras vyks ir ant kietos, ir ant kiliminės dangos.

„Man šis formatas patinka, todėl asmeniškai užsirašiau iškart į dvi grupes“, – teigė A. Valickas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS