Sporto halėje karaliavo tinklininkai | KaunoDiena.lt

SPORTO HALĖJE KARALIAVO TINKLININKAI

Per pusšimtis komandų, apie du šimtus tinklinio mėgėjų vienai dienai užėmė krepšinio šventove pramintą Sporto halę. Joje vykęs tinklinio turnyras "4x4" sulaukė žaidėjų antplūdžio.

"Dar kartą įsitikinome, kad nors Lietuvoje ir pelnytai karaliauja krepšinis, kitos sporto šakos taip pat turi nemažai entuziastų", – teigė "4x4" turnyro organizatorius Mindaugas Arlauskas.

Buvęs žinomas Kauno "Žalgirio" krepšininkas liko maloniai nustebintas tinklinio mėgėjų organizuotumo ir noro dalyvauti prieškalėdinėje sporto šventėje.

S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro rengiamame turnyre jėgas išbandė ne tik kauniečiai, bet ir ekipos iš Panevėžio, Vilniaus, Kėdainių, Virbalio, Kretingos, Širvintų, Pakruojo. Varžybos buvo vykdomos 5-iose grupėse: įmonių, šeimų, moksleivių iki 16 metų, vyrų nuo 17 iki 40 metų ir analogiškoje moterų amžiaus grupėje.

Šeimų rungtyje karaliavo šeimininkų atstovai. Nugalėtoja tapo komanda "Perkūnas" iš Kauno, 2-ąją vietą užėmė to paties miesto ekipa "SEIN", o treti liko Kauno "Smūgis2" tinklininkai. Moksleivių iki 16 metų amžiaus grupėje nugalėjo mergaičių komanda "Dream Team" iš Kauno. Antroji vieta atiteko "Bola Voli" iš Kauno, o ant trečiojo prizininkų pakylos laiptelio užkopė ekipa "Diga" iš Virbalio miestelio.

Moterų 17 – 40 metų amžiaus grupėje nugalėjo "LSU panteros" (Kaunas), aplenkusios abi pagrindines konkurentes iš Vilniaus – antrą likusią "Komplikado" ir trečiąją vietą užėmusią "GESK" ekipą. Analogiškoje vyrų amžiaus grupėje lygių neturėjo komanda iš Širvintų "Atžalynas". Širvintiškiai pranoko Vilniaus ekipą "Eisas" bei ant trečiojo prizininkų pakylos laiptelio užkopusią komandą iš Pakruojo.

Įmonių grupėje labiausiai sekėsi kolektyvui iš Vilniaus – "Bitės", įveikusiam kauniečius: 2-ąją vietą užėmusią komandą "Sporto fėja" bei 3-ioje likusią ekipą ,"Žemetra".

Turnyro prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais bei rėmėjų įsteigtais prizais. Nepamiršti ir likusieji žaidėjai, kuriems buvo įteikti dalyvių diplomai.

"Tradicinis turnyras vyko jau ketvirtus metus. Šįkart ypač džiugino tai, kad į Kauną tinklininkai atvyko iš atokių Lietuvos kampelių. Tai rodo, kad tokios varžybos žmonėms yra reikalingos, tad jas rengsime ir toliau. Kitąmet tikimės sulaukti gausesnio veteranų amžiaus grupės žaidėjų būrio", – kalbėjo M.Arlauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS