Suomijoje – sėkmingas Lietuvos paplūdimio tinklininkų startas | KaunoDiena.lt

SUOMIJOJE – SĖKMINGAS LIETUVOS PAPLŪDIMIO TINKLININKŲ STARTAS

Helsinkyje (Suomija) vykstančiame „Beach Pro Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre sėkmingai startavo lietuviai Robertas Juchnevičius ir Artūras Vasiljevas.

Vyrų turnyro C grupės pusfinalyje mūsiškiai per 35 min. 2-0 (21:11, 21:19) nugalėjo vokiečius Joną Sagstetterį ir Benediktą Sagstetterį bei užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Grupės finale dėl pirmosios vietos bei tiesioginio kelialapio į ketvirtfinalį lietuviai šeštadienį ryte žais su austrais Mathiasu Seiseriu ir Laurencu Grossigu.

Moterų varžybose į atkrintamąsias varžybas prasibrovė Ieva Dumbauskaitė ir Skalvė Križanauskaitė.

Jos grupės pusfinalyje 1-2 (21:13, 20:22, 14:16) paleido pergalę iš rankų prieš prancūzes Elsą Descamps ir Marinę Kinną, bet akistatoje dėl trečiosios vietos po itin atkaklios kovos 2-1 (21:17, 28:30, 15:10) pranoko suomes Valmą Prihti ir Aliisą Vuorinen.

Moterų kvalifikacijoje savo jėgas išbandė dar viena Lietuvos pora – Danielė Kvedaraitė ir Irina Zobnina. Deja, bet jos pirmajame atrankos rate apmaudžiai 1-2 (21:18, 20:22, 13:15) pralaimėjo ispanėms Sarai Bisbei ir Luanai Dominguez.

Bendrą turnyro prizų fondą sudaro 10 tūkst. eurų.

GALERIJA

  • Suomijoje – sėkmingas Lietuvos paplūdimio tinklininkų startas
  • Suomijoje – sėkmingas Lietuvos paplūdimio tinklininkų startas
  • Suomijoje – sėkmingas Lietuvos paplūdimio tinklininkų startas
CEV nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS