Tarptautinio badmintono turnyro Kaune kvalifikaciją perkopė tik G. Voitechovskaja | KaunoDiena.lt

TARPTAUTINIO BADMINTONO TURNYRO KAUNE KVALIFIKACIJĄ PERKOPĖ TIK G. VOITECHOVSKAJA

  • 0

Trečiadienį Kaune prasidėjusiame tarptautiniame "Yonex Lithuanian International 2015" badmintono turnyre sėkmingai kvalifikacinių varžybų barjerą įveikė tik Gerda Voitechovskaja.

Antrąjį reitingą moterų vienetų varžybų kvalifikacijoje turėjusi G. Voitechovskaja lemiamoje dvikovoje per 28 minutes 21:10, 21:19 nugalėjo baltarusę Krestiną Silič.

Pagrindinio turnyro pirmajame rate G. Voitechvskaja žais su prancūze Marie Batomene.

Moterų vienetų varžybų favorite laikomos Akvilės Stapušaitytės pirmąja varžove ketvirtadienį bus baltarusė Anastasija Černiavskaja.

Vyrų vienetų varžybų pagrindiniame turnyre žais trys lietuviai - favoritu laikomas Kęstutis Navickas pirmajame rate susitiks su Alexanderiu Bassu iš Izraelio, Alanas Plavinas išmėgins jėgas su trečiąjį reitingą turinčiu danu Soerenu Toftu Hansenu, o Povilas Bartušis susitiks su ukrainiečiu Kirilu Leonovu.

Lemiamuose vyrų dvejetų atrankos turnyro susitikimuose nesėkmes patyrė du lietuvių duetai - Paulius Bertašiua ir Karolis Eimutaitis 19:21, 14:21 turėjo pripažinti lenkų Mateuszo Biernackio ir Krzysztofo Jakowczuko pranašumą, o Gediminas Čepkauskas ir Markas Šamesas 15:21, 6:21 pralaimėjo lenkams Aleksanderiui Jablonskiui ir Pawelui Smilowskiui.

Pagrindiniame vyrų dvejetų turnyre trečiąjį reitingą turinti Povilo Bartušio ir Alano Plavino pora pirmajame rate bus laisva, o Kazimiero Dauskurto ir Igno Rezniko Duetas pirmajame rate išmėgins jėgas su ukrainiečiais Andrejumi Ziniukovu bei Kirilu Leonovu.

Moterų dvejetų varžybose baltarusės Krestinos Silič ir Gerdos Voitechovskajos pora iš karto pateko į aštuntfinalį, o Elizabet Beržanskytės ir Gabrielės Paškevičiūtės duetas pirmajame rate susitiks su italėmis Ramona Gloria Pirvanescu bei Megumi Sonoda.

Mišrių dvejetų varžybose trečioji pagal skirstymą Povilo Bartušio ir Vytautės Fomkinaitės pora varžybas pradės nuo aštuntfinalio etapo, o Roko Minderio ir Elizabetos Bajorinaitės duetas šešioliktfinalyje žais su dano Soereno Tofto Hanseno ir prancūzės Teshanos Vignes Waran pora.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS