Tenisininkas M. Vasiliauskas pralaimėjo antrajame jaunių turnyro Lenkijoje rate | KaunoDiena.lt

TENISININKAS M. VASILIAUSKAS PRALAIMĖJO ANTRAJAME JAUNIŲ TURNYRO LENKIJOJE RATE

  • 0

Lietuvos tenisininkas Matas Vasiliauskas Lenkijoje vykstančio Tarptautinės teniso federacijos (ITF) jaunių (iki 18 metų) II kategorijos turnyro „Juniors Bytom Cup“ vaikinų vienetų varžybų antrajame rate 5:7, 0:6 pralaimėjo pirmajai turnyro ir 58-ajai pasaulio jaunių raketei lenkui Marekui Wojciechui bei baigė pasirodymą turnyre.

Trečiadienį puspenktos valandos trukusi kova atėmė visas 17-mečio Balžeko teniso akademijos auklėtinio jėgas, o tai itin atsiliepė ir ketvirtadienio dvikovoje.

„Pirmasis setas ėjo taškas į tašką. Esant rezultatui 5:5, Matas turėjo puikų šansą laimėti varžovo padavimų seriją, tačiau tuomet lenkas įrodė, kad jau dabar yra top klasės žaidėjas. Antrajame sete aiškiai pritrūko jėgų. Apibendrinamas galiu pasakyti, kad Matas tikrai pademonstravo tiek tvirtą charakterį, tiek gerą taktinį lygį. Taip pat labai akivaizdžiai pamatėme spragas, kurias artimiausiu metu šlifuosime tam, kad išnaudotumėm tas situacijas, kurios yra laimėtinos“, - po dvikovos sakė treneris Remigijus Balžekas.

M. Vasiliauskas (452-oji pasaulio jaunių raketė) į pagrindines varžybas pateko įveikęs atrankos barjerą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS