Tinklininkės I. Zobnina ir D. Kvedaraitė įveikė turnyro Italijoje kvalifikaciją | KaunoDiena.lt

TINKLININKĖS I. ZOBNINA IR D. KVEDARAITĖ ĮVEIKĖ TURNYRO ITALIJOJE KVALIFIKACIJĄ

Italijoje startavusio „Beach Pro Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyro kvalifikaciją ketvirtadienį sėkmingai įveikė Irina Zobnina ir Danielė Kvedaraitė.

Pirmajame kvalifikacijos rate lietuvės 2-1 (21:14, 17:21, 15:11) nugalėjo čekes Andrea Lorenzovą ir Julie Honzovicovą.

Lemiamame, antrajame, atrankos rate mūsiškės vėl išgyveno trijų setų mūšį ir 2-1 (22:24, 21:16, 15:13) palaužė lenkes Melanią Marcinowską ir Patrycją Jundzill.

Pagrindinėse varžybose lietuvės pateko į C grupę ir pusfinalyje susitiks su trečiomis pagal skirstymą australėmis Alisha Stevens bei Caitlin Bettenay.

Vyrų turnyre per žingsnį nuo pagrindinių varžybų liko Arnas Rumševičius ir Tomas Staševičius. Jie pirmajame kvalifikacijos rate 2-0 (21:17, 21:17) pranoko vengrus Matyasą Pappą ir Balazsą Fazekasą, bet antrajame 1-2 (21:14, 19:21, 13:15) nusileido olandams Quintenui Groenewoldui ir Samui van der Loo.

Penktadienį startuos analogiškas turnyras Šveicarijoje. Čia dalyvaus dvi Lietuvos moterų poros, kurios iškart pateko į pagrindines varžybas – Erika Kliokmanaitė ir Ieva Vasiliauskaitė bei Ieva Dumbauskaitė ir Skalvė Križanauskaitė.

Turnyrų prizų fondus sudaro po 10 tūkst. eurų.

GALERIJA

  •  Danielė Kvedaraitė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS