Tituluočiausias Lietuvos kovotojas: meilė sportui mane išgelbėjo nuo kalėjimo | KaunoDiena.lt

TITULUOČIAUSIAS LIETUVOS KOVOTOJAS: MEILĖ SPORTUI MANE IŠGELBĖJO NUO KALĖJIMO

  • 2

„Aistra ir meilė sportui mane išgelbėjo mane nuo kalėjimo. Paaugliu būdamas buvau tokioje kompanijoje, kurioje alkoholis, muštynės ir narkotikai buvo kasdienybė. Viską pakeitė susidomėjimas sportu. Jei ne jis ir disciplina, ko gero kaip daugelis mano buvusių draugų būčiau arba kalėjime, arba po velėna, arba kur nors užsienyje lenkčiau nugarą...“, – jau šį ketvirtadienio vakarą pasakos tituluočiausias Lietuvos kovotojas, daugkartinis Europos ir Pasaulio kikbokso bei MMA kovų čempionas, Sergej Maslobojev, pravarde Kuvalda.

Tuo metu kovotojo žmona, dviejų vaikų mama Airinė Maslobojeva pasakos apie tikrąjį gyvenimą su kovotoju, kurio niekas nemato. „Mes esame su juo vis dar kartu tik todėl, kad tikrai žinau, kad jis mane labai myli, ir beprotiškai myliu jį... Jei ne tikra meilė, jau seniai būtume išsiskyrę...“, – pasakos A. Maslobojeva.

„Išsiskirti dėl asmeninių principų, ambicijų – savanaudiška. Atleisti ir išmokti pamoką, reikia labai daug meilės, kantrybės, ir brandos“, – laidoje aiškins makiažo meistrė Oksana Pikul.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ – jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

prokuroras

Dar ne pabaiga,gal dar teks

...,susiFORMAVES IPROTIS TV neZIURETI,bet...

si KARTA reikes paZIURETI...,vien DELTO,kad kalbes KOVOTOJAS... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS