Triūsą sporto salėje atpirko pergalė varžybose ir išgražėjęs kūnas | KaunoDiena.lt

TRIŪSĄ SPORTO SALĖJE ATPIRKO PERGALĖ VARŽYBOSE IR IŠGRAŽĖJĘS KŪNAS

  • 8

Žvelgiate į save veidrodyje ir galvojate, jog norėtumėte dailesnės figūros, tvirtesnių raumenų, o ir numesti keletą priaugtų kilogramų būtų neprošal.  Pradėti sportuoti ir pakeisti per daugelį metų susiformavusius mitybos įpročius nėra lengva. Tai tikras iššūkis sau. Bet jį įveikę, geriau pažinsite save, atsiversite naujoms patirtims ir svajonėms.  Jums vis dar sunku pasiryžti?  Kviečiame susipažinti su Ugne ir jos įkvepiančia istorija. 

Ugnė penkerius metus dirba sveikatingumo ir sporto klube „Apelsinas“.  Ji – grafikos dizainerė, didžiąją darbo laiko dalį praleidžianti prie kompiuterio. Dirbdama ji kasdien bendrauja su klubo treneriais, mato greta salėje besitreniruojančius žmones, tačiau pradėti intensyviai sportuoti ir pakeisti įprastą gyvenimo būdą ryžosi tik dabar.

„Visą gyvenimą buvau labai liekna, bet pastaraisiais metais svoris pamažu augo. Praėjusį rudenį pamačiau, kad prikaupiau 12 kilogramų antsvorio.  Nesijaučiau blogai, bet vis sulaukdavau replikų, ir štai trenerė pasiūlė man išbandyti fitneso treniruotes“, - kaip pribrendo pokyčiams, pasakojo Ugnė.  Jai pasiūlė ne šiaip treniruotis, o rimtai rengtis varžyboms. Tačiau Ugnė nepabūgo ir nusprendė mesti sau iššūkį.  Nors buvo daug sunkiau negu tikėjosi, šio sprendimo ji nė karto nepasigailėjo.

Ugnė pripažino, jog sunkiausia – įveikti save. Tam, kad prisiverstum kasdien intensyviai treniruotis  ir laikytis iki tol neįprasto mitybos režimo, reikia geležinės valios. 

Kai pernai spalį pradėjo treniruotis, 162 cm ūgio Ugnė svėrė 58 kilogramus. Per pusmetį ji sudegino kūno riebalų perteklių, gerokai sutvirtino raumenis ir su trenerės pagalba išdailino kūną taip, jog atrodė, kad nulipdė save iš naujo.  Vaizdas veidrodyje vertė šypsotis ir džiaugtis savo stulbinamai išgražėjusia figūra.

Visą sunkų triūsą sporto salėje atpirko pirmoji išsvajota pergalė. Klaipėdoje vykusiose 50-osios Gintarinės taurės fitneso varžybose, mėgėjų fitneso modelių kategorijoje Ugnė laimėjo pirmąją vietą, profesionalų lygoje – antrąją vietą.

Ugnė sulaukė daugybės sveikinimų ir komplimentų dėl dailios išvaizdos.  Tai sušildo, tačiau Ugnei labai svarbūs ir kiti pokyčiai, kuriuos pastebėjo atsikračiusi antsvorio ir atsisakiusi riebaus bei nenaudingo maisto. „Labai pagražėjo veido oda. Anksčiau ją berdavo, dabar tokių problemų nebeturiu. Pagerėjo medžiagų apykaita, išnyko nugaros skausmai, daug geriau išsimiegu, jaučiuosi lengva ir energinga“, - džiaugėsi Ugnė.

32 metų mergina iš savo kasdienio valgiaraščio išbraukė miltinius patiekalus, stengiasi valgyti mažiau saldumynų, nors tai ir nelengva. Pasibaigus varžyboms Ugnė prisipažino iškart valgiusi ledų, nes jų buvo labai išsiilgusi.

Dabar Ugnė sveria apie 50 kilogramų. Gerokai sulieknėjusi ji iš spintos gilumos išsitraukė seniai pamirštus mažesnių dydžių drabužius. Su jais dabar jaučiasi labai gerai.

Nors savo užsibrėžtus tikslus jau pasiekė, Ugnė neketina apleisti sporto. Ji nori palaikyti pasiektą fizinę formą, tad ir toliau treniruosis. Apie kitas varžybas, sako, irgi jau svajoja.

GALERIJA

  • Triūsą sporto salėje atpirko pergalė varžybose ir išgražėjęs kūnas
  • Triūsą sporto salėje atpirko pergalė varžybose ir išgražėjęs kūnas
  • Triūsą sporto salėje atpirko pergalė varžybose ir išgražėjęs kūnas
  • Triūsą sporto salėje atpirko pergalė varžybose ir išgražėjęs kūnas
  • Triūsą sporto salėje atpirko pergalė varžybose ir išgražėjęs kūnas
  • Triūsą sporto salėje atpirko pergalė varžybose ir išgražėjęs kūnas
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Komentatoriams

vaje vaje kokia šaunuolė, spartsmenka studentka kamsamolka nakonec prosta krasavica, gal jos garbei pastatykim paminklą atgimimo aikštėj:)) kaži okai štangą spaudžia a smarkiai pirda norisi

Ir

Labai daili mergina. Maciau ja ir pries tai kai dar nesportuodavo, taip pat atrode liekna ir pasitempusi, jokiu papildomu kg nesimate. Nustebau del amziaus, maniau max 25 :) saunuoles su trenere!

Jis

o man labai graži. Ypač kai mergina taip pasitempusi, mane veža.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS