Vilniuje vyks 57-asis Lietuvos badmintono čempionatas | KaunoDiena.lt

VILNIUJE VYKS 57-ASIS LIETUVOS BADMINTONO ČEMPIONATAS

  • 0

Jau mažiau nei savaitė lieka iki vieno svarbiausių Lietuvos badmintono federacijos kalendoriaus renginių - Lietuvos čempionato.

Ilgametę tradiciją puoselėjantis ir jau 57-tąjį kartą rengiamas čempionatas šiais metais pajėgiausius Lietuvos badmintonininkus kviečia į Vilnių.

„Delfi“ sporto centre Vilniuje visą savaitgalį keturiose badmintono aikštelėse vyks įnirtingos kovos dėl Lietuvos čempionų titulo visose penkiose tradicinėse kategorijose: vyrų ir moterų vienetų, dvejetų ir mišrių porų.

Olimpinė badmintono sporto šaka itin sparčiai populiarėja Europoje ir Lietuvoje, tad ir čempionate konkurencija kasmet auga. Čempionato metu susirungs 58 šiuo metu pajėgiausi Lietuvos badmintonininkės ir badmintonininkai, aktyviai besitreniruojantys penkiolikoje Lietuvos badmintono klubų.

Jau dabar aišku, kad aikštelėse išvysime ne tik tarptautinėse arenose jau pasižymėjusius sportininkus, bet ir vis rimtesnį iššūkį jiems metančias ir naujų vilčių teikiančias badmintono žvaigždutes.

Čempionato pradžia - šeštadienį 12 va. Pusfinaliai sekmadienį prasidės nuo 9 val., o finalai - nuo 12 val. Apdovanojimų ceremonija planuojama 15 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS