Žmonėmis besirūpinantiems darbuotojams – Lietuvos regbio dovana | KaunoDiena.lt

ŽMONĖMIS BESIRŪPINANTIEMS DARBUOTOJAMS – LIETUVOS REGBIO DOVANA

  • 0

Lietuvos regbio federacija (LRF), reaguodama į itin pasiaukojamą medikų, policininkų, karių, savanorių darbą, priėmė sprendimą suteikti visiems jiems geriausią atsidėkojimo dovaną, kokią regbis gali suteikti. Tai - Lietuvos regbio rinktinių kovų stebėjimą stadionuose nemokamai iki 2021 metų.

„Diskusijų dėl šio sprendimo nebuvo, Lietuvos regbio valdyba dėl to sutarė vieningai. Matydami pasiaukojantį minėtų darbuotojų darbą negailint savęs, nutarėme atsidėkoti ir suteikti jiems gerų emocijų. Jų visada būna daug Lietuvos regbio rinktinių rungtynėse, kuriose taipogi kovojama iš visos širdies“, - teigė LRF generalinis sekretorius Irmantas Kukulskis.

Atvykstant į rungtynes, tereikės parodyti savo darbuotojo pažymėjimą.

Lietuvos vyrų regbio rinktinė šį rudenį pradės naują ciklą pajėgiame Europos čempionato „Trophy“ divizione. Jei turnyrinėje lentelėje komandų rikiuotė nesikeis, Lietuvos regbininkai namuose priims tokias pajėgias komandas kaip Vokietija, Ukraina ir Šveicarija.

Šiame cikle mūsiškiams dar liko dvejos rungtynės. Dėl COVID-19 situacijos, kol kas yra nukelti mačai išvykoje su Vokietija ir namuose su Lenkija. Nors kai kurie susitikimai gali neįvykti, pasak I. Kukulskio, akistata su lenkais yra labai laukiama.

„Planuojame namų rungtynes su lenkais, rugsėjį, o išvykos į Vokietiją greičiausiai atsisakysime saugumo sumetimais. Su Šiaulių miestu esame sudarę sutartį, mums aktualu žaisti su lenkais ir padovanoti puikų reginį Lietuvos regbio bendruomenei, iš pirminės gautos informacijos, Lenkijos atstovai planuoja atvykti į rungtynes. Tikėtina, kad rugsėjį šias rungtynes sužaisime“, - pažymėjo I. Kukulskis.

GALERIJA

  • Žmonėmis besirūpinantiems darbuotojams – Lietuvos regbio dovana
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS