Atviras M. Kuzminsko laiškas Milanui: išeinu jausdamas kartų skonį | KaunoDiena.lt

ATVIRAS M. KUZMINSKO LAIŠKAS MILANUI: IŠEINU JAUSDAMAS KARTŲ SKONĮ

  • 1

Po pusantro sezono Milano „AX Armani Exchange“ komandą oficialiai palikęs Mindaugas Kuzminskas jai skyrė atsisveikinimo laišką.

Juo 29-erių puolėjas pasidalino savo „Instagram“ paskyroje.

„Šiandien yra diena, kai mano sutartis oficialiai baigiasi. Gerai, kad visos emocijos jau praėjo ir galiu apie viską mąstyti ramia galva.

Išeinu jausdamas kartų skonį. Tokia puiki komanda ir tiek daug neišnaudoto potencialo. Savo  karjeroje niekada nesigailėjau, kad žaidžiau vienoje ar kitoje komandoje.

Per savo laiką Milane kartais klausdavau savęs, ar mano pasirinkimas teisingas, nes reikalai aikštėje ir komandos viduje nebuvo patys geriausi. Bet trumpas atsakymas yra „taip, buvo verta“.

Vien dėl to, kad komanda buvo apsupta puikių žmonių administracijoje ir jie sunkiai dirbo. Taip pat dėl sirgalių, kurie palaikydavo mus, net kai žaidėme tragiškai.

Ir žinoma, dėl to, kad sutikau daugybę puikių vyrukų komandoje. Dalį iš jų dar ilgai galėsiu vadinti savo draugais.

Esu laimingas, kad visą šį laiką išlikau savimi. Atėjau su šypsena ir išeinu su šypsena, nes buvimas gerais žmonėmis turėtų būti kiekvieno prioritetas.

Dabar esu bedarbis ir svarstau, kur likimas toliau mane nuves. Dėl to nesakau viso gero. Sakau, kad pasimatysime, ir kas žino, gal net greitu metu.“

Kuzminskas į Milaną atvyko 2018-ųjų pradžioje ir tais pačiais metais laimėjo Italijos čempionų titulą.

Praėjusį sezoną „AX Armani Exchange“ krito nacionalinio čempionato ketvirtfinalyje, o Eurolygoje nepateko į atkrintamąsias.

Kuzminskas praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 8,5 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 8,8 naudingumo balo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

karpis

kažkaip jis niekur nepritampa.gal nuo savęes reiktų pradėt

SUSIJUSIOS NAUJIENOS