„Chimki“ aukštaūgis: apie tapomą K. Bryanto portretą ir R. Kurtinaitį | KaunoDiena.lt

„CHIMKI“ AUKŠTAŪGIS: APIE TAPOMĄ K. BRYANTO PORTRETĄ IR R. KURTINAITĮ

  • 0

Maskvos srities „Chimki“ aukštaūgiui Jeremy Evansui pirmoji patirtis su treneriu Rimu Kurtinaičiu paliko gerą įspūdį.

32-ejų metų amerikietis pirmąjį sezoną žaidė Rusijos klube.

„R. Kurtinaitis yra senosios mokyklos treneris, kuris pats buvo puikus krepšininkas. Kiekvienoje treniruotėje jis perteikia savo žaidimo viziją, nori, kad atiduotume visas pastangas ir susitelktume kiekvienam epizodui. Be to, Rimas turi gerą humoro jausmą, sugeba numalšinti įtampą. Dirbdamas su juo jaučiuosi labai patogiai“, – svetainei „iz.ru“ pasakojo J. Evansas.

Sausio pabaigoje 206 cm ūgio krepšininkas patyrė kojos traumą, dėl kurios nebegalėjo tęsti sezono. Jis Eurolygoje fiksavo 8,5 taško ir 4,4 atkovoto kamuolio statistiką.

„Gana rimtai susižeidžiau. Iki šiol dažnai treniruojuosi, namie turiu visą reikalingą įrangą, todėl dirbu kelis kartus per dieną, lyg sezono metu. Tikiuosi, kad pasibaigus karantinui mano koją apžiūrėję medikai leis grįžti į aikštę. Jeigu visi vyrukai, nežaidžiantys nuo kovo mėnesio, baigia išprotėti, tai įsivaizduokite, kaip jaučiuosi aš“, – teigė J. Evansas.

Meniniais sugebėjimais išsiskiriantis amerikietis per karantiną nusprendė nutapyti Kobe Bryanto portretą.

„Per karantiną užsiėmiau įdomiomis veiklomis, o dabar baiginėju Kobe Bryanto portretą. Dabar turiu laiko ir esu patenkintas savo darbu. Greitai portretą įkelsiu į „Instagram“. Manau, kad baigęs krepšininko karjerą tapsiu menininku. Noriu atidaryti savo parodą, jog žmonės turėtų galimybę sužinoti apie mano talentą“, – sakė krepšininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS