D. Adomaitis: pikta, kad komentaruose mūsų žaidėjai vadinami verksniais | KaunoDiena.lt

D. ADOMAITIS: PIKTA, KAD KOMENTARUOSE MŪSŲ ŽAIDĖJAI VADINAMI VERKSNIAIS

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai penktadienį kils į ketvirtąją LKL pirmenybių finalo akistatą, tačiau uostamiesčio ekipos stratego Dainiaus Adomaičio galvoje dabar ne vien taktinės gudrybės. Dviems jo auklėtiniams, Donatui Zavackui ir Arnui Butkevičiui, sezonas jau gali būti baigtas.

„Dėl dar kelių žaidėjų, ar jie galės žaisti, gydytojai savo verdiktą pasakys tik penktadienio rytą. Man gaila ir pikta, jog komentaruose mūsų žaidėjai vadinami verksniais, nevertais žaisti finale. Mes vietą finale išsikovojome, jos niekas nedavė. O žaidėjai taip pat rizikuoja savo sveikata, į aikštę eina, kai jiems suleidžia nuskausminamųjų vaistų. Jie – kovotojai, todėl nenusipelno, kad juos vadintų verksniais“, – pabrėžė D. Adomaitis. 

„Rankų tikrai nenuleidžiame. Abu pralaimėjimus patyrėme išvykoje, namuose laimėjome ir vėl žaisime namuose. Savo arenoje kitokia energija, sirgaliai duos dopingo. Jau įrodėme, kad galime laimėti prieš „Žalgirį“. Penktadienį turime žaisti dar geriau nei prieš savaitę, kai pirmą kartą finalines rungtynes žaidėme namuose. Privalome kontroliuoti rungtynių ritmą, neleisti varžovams pabėgti, o patys negalime per rungtynes negalime klysti daugiau nei 10 kartų, nes tada „Žalgiris“ turės mažiau galimybių pelnyti lengvų taškų“, – kalbėjo treneris D. Adomaitis.

Kovingomis nuotaikomis tryško ir „Neptūno“ žaidėjas Mindaugas Girdžiūnas.

„Esame pasirengę kovoti. Nuotaikos geros, niekas nesiskundžia nuovargiu. Tikrai nebijome varžovų, o trokštame įrodyti, kad esame ne ką prastesni. Tikrai dar niekas neprarasta. Šioje finalo serijoje jau labai akivaizdu, kad žaisti savo aikštėje yra pranašumas. Žaisime namuose, tikimės, jog arena bus pilna, todėl negalime nuvilti sirgalių“, – pabrėžė M. Girdžiūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

xx

Asmeniskai ziurejau abejas finalines rungtynes kaune.Neptuno vyrai tikri saunuoliai tikri Lietuviai. Zino kad sipnesni bet nenusiliaidzia nei vieno centymetro krepsinio aiksteleje.Zalgiris nemoka metyti tritaskiu ojus mokat tai ir uzmetykite.Zaiskit savo zaidima ir laimesit. Lietuvai tokiu reikia. Saunu tai tikras finalas. S E K M E S !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS