D.Ivkovičius: atsiprašau sirgalių už tokį žaidimą (trenerių komentarai) | KaunoDiena.lt

D.IVKOVIČIUS: ATSIPRAŠAU SIRGALIŲ UŽ TOKĮ ŽAIDIMĄ (TRENERIŲ KOMENTARAI)

Europos krepšinio čempionų titulą ginantį Ispanijos rinktinė tarsi volu pervažiavo per serbus. Pirmajame Liublianos „Stožice“ arenoje vykusiame ketvirtfinalyje ispanai pirmavo viso mačo metu ir šventė nesunkią pergalę 90:60.

Serbai buvo tapę E grupės nugalėtojais, o ispanai F grupėje liko tik ketvirti, tačiau jėgų santykis šįkart skyrėsi kaip diena ir naktis.

„Ispanai visiškai nusipelnė šios pergalės. Esu liūdnas ir atsiprašau visų sirgalių. Jau pirmajame kėlinyje tesukrapštėme vos penkis taškus ir praleidome 21. Tai buvo lūžis. Po to mūsų krepšininkai žaidė savanaudiškai“, - liūdnai kalbėjo Serbijos rinktinės strategas Dušanas Ivkovičius.

Nepaisant ypač skaudaus dūrio treneris pažadėjo įvėpti auklėtinius pakovoti dėl vietos pasaulio čempionate.

„Teniso terminais kalbant, tai buvo pirmasis „match point'as“. Bet turime tęsti kovą ir būti pasiruošę kitoms rungtynėms, kurios bus antrasis „match point'as“. Šiame mače nenaudojau daug lyderių, nes dar laukia svarbių rungtynių“, - teigė specialistas.

„Tai buvo geriausios mūsų rungtynės šiame čempionate. Labai svarbu, kad geriname savo žaidimą pačioje svarbiausioje čempionato fazėje. Sustabdėme serbų lyderius Nenadą Krstičių, Nemanją Bjelicą ir Bogdaną Bogdanovičių ir tai lėmė pergalę“, - džiaugėsi ispanų strategas Juanas Orenga.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS