Galiausiai pasiskiepijęs LeBronas: įtikinėti kitus – ne mano darbas | KaunoDiena.lt

GALIAUSIAI PASISKIEPIJĘS LEBRONAS: ĮTIKINĖTI KITUS – NE MANO DARBAS

  • 0

Šį sezoną NBA sveikatos ir saugumo protokolas – stipriai sugriežtintas nepasiskiepijusiems atletams. Vis dėlto naujos taisyklės nebus baisios dėl NBA titulo kovosiančiai Los Andželo „Lakers“ – visi klubo krepšininkai iki sezono pradžios bus paskiepyti nuo COVID-19, o tarp jų – ir ilgai dvejojęs LeBronas Jamesas.

Didžiausia lygos žvaigždė ilgą laiką skeptiškai žiūrėjo į vakcinas, tačiau per „Lakers“ žiniasklaidos dieną atskleidė, jog suprato, kas yra geriausia jam ir jo aplinkai.

„Žinau, kad buvau labai skeptiškas dėl visko, bet susiradęs daugiau informacijos supratau, jog pasiskiepijus bus geriausia tiek man, tiek mano šeimai ir draugams“, – sakė LeBronas.

Tiesa, 36-erių LeBronas neketino raginti kitų žmonių pasiskiepyti, tikindamas, jog tai yra kiekvieno individualus sprendimas.

„Kalbame apie individualius kūnus, ne apie rasizmą, politiką ar policijos žiaurumą. Kalbame apie žmogaus kūną ir gerą savijautą. Kiekvienas individas yra kitoks ir jis daro tai, ką nori daryti. Žinau, ką padariau dėl savęs ir dėl šeimos, bet įtikinėti kitus – ne mano darbas“, – aiškino LeBronas.

Tuo metu „Lakers“ treneris Frankas Vogelis džiūgavo, jog 100 procentų jo auklėtinių bus paskiepyti iki sezono starto.

„Be galo didžiuojuosi savo žaidėjų apsisprendimu“, – sakė F. Vogelis.

Pirmąjį draugišką mačą „Lakers“ žais spalio 3-iąją prieš Bruklino „Nets“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS